Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Souhlas, ale já dodávám, že v okamžiku, kdy od vyjednavače EU zaznělo něco ve smyslu "Hranice mezi Irskou republikou a Severním Irskem zůstane ve stejném režimu jako dosud" se měl britský vyjednavač zvednout od stolu s prohlášením, že se k vyjedávání vrátí, až EU přestane kreslit po UK svoje hranice.

1 0
možnosti
ZJ

Nové hlasování o Brexitu chce 37% Britů a ČT.

2 0
možnosti
AM

Kim je kámoš (Trump ho dokonce nazval velkým vůdcem), přes mexickou hranici se pašuje heroin, na Venezuelu uvalené sankce jsou dohoda,,,,,,,, ať žije blogerství.

0 0
možnosti
MM

Nemůžu pochopit, proč se velký počet imigrantů v UK přisuzuje členství této země v EU. Samozřejmě to platí v případě imigrantů z Polska, Česka a dalších východoevropských zemích, ale rozhodně to neplatí o statisících Indů, Pákistánců, Bangladéšanů, Nigérijců apod., kteří českým diskutérům hájícím brexit vadí nejvíce. Tyto (většinou muslimské komunity) narostly díky britské imigrační politice, s kterou Brusel nikdy nic společného neměl.

2 0
možnosti
SN

:-)......Velmi dobře napsáno! Stát, který má pořád královnu a letité tradice, má poslouchat nějakou Merkelovou, Macrona a velmi často ovíněného Junckera, kteří jsou do jisté míry psychopati, A to nejsem doktor, jako pan Vodvářka ! R^R^R^

2 2
možnosti
DR

Ale ten Sísí, ten to vzal pěkně od podlahy a má naprostou pravdu. R^

2 0
možnosti
PK

Myslím, že paní premiérka to nakonec ukaučuje a Britům v budoucnu bude lépe než ostatním státům v EU, přeji jím to, je to silný a dobrý národR^

2 0
možnosti
MD

žádný národ není dobrý nebo špatný, takoví jsou jen jednotlivci, (a i u nich je to nekdy spis smeska).

2 0
možnosti
MM

Velká Británie se rozhodla odejít z EU, uzavřela prostřednictvím vlády smlouvu s EU o vystoupení, vlastní zákonodárný sbor ji neschválil.

Na čí straně je tedy problém?

7 0
možnosti
JZ

Brexit je především vnitřní britskou záležitostí a Britové si ho musí sami vyřešit. Oni nepotřebují rady zvenčí, Čechům by se také nelíbilo, kdyby jim někdo radil nebo nařizoval, co mají dělat.

3 0
možnosti
DR

Naprosto souhlasím. Jen je zajímavé, že se úplně stejnou poučkou neřídíte i v případě jiných zemí.

1 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik