Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doktor Prymula má zaracha a basta... A přes to vlak nejede. Divím se, že to dosud nepochopil.... A ti ostatní VIP? .To ví jen "bůh"... ;-)

1 0
možnosti
PB

P56e21t73r 39B42u54r75i68a36n

19. 2. 2021 14:36

Ale přece, když já si pozvu pár hostů, tak při dodržení těch základních 3R opatření, nic špatného nedělám... Nezbývá než věřit odborníkům a vládním opatřením.

-------------

Přeložím do češtiny: je naprosto jedno co vypouštím z pusy, hlavně že mě Andrej pochválí.

Pane autore, jaký je rozdíl mezi šesti lidmi v rouškách v malém krámku a šesti sty na tribuně? A neříkejte, že pokud šest nevadí, tak šest set stokrát nevadí.

2 0
možnosti
Foto

Pane Burian, vy se mi snad zdate. Jsem rád, že jste to dočetl do konce, i když asi úplně ne. Na konci článku je odpověď. Ten virus je tak titerny, že prostě musíte věřit, že tu je. Přesvědčit se nemůžete, nejste li tedy epidemiolog. Takže ano já věřím, že tu je. Pak ale taky musím věřit, že ta opatření jsou správná. Tak jednoduchý to je.

1 0
možnosti
JF

Aut pro Prymulu za podruhé? Takže z logiky věci nám nezbývá než čekat, až zase někam na rautík vyrazí Hnilička ... :-P

0 0
možnosti
PK

Blesk ..ano, ale kam se hrabe na Dvořákovu VPT;-D

1 0
možnosti
PN

P74e82t28r 61N55e57d14v48ě25d

19. 2. 2021 13:12

Prymula je politik? Když vidím tu diskusi....

3 0
možnosti
LH

je s Babišem - takže stigma

3 0
možnosti
MV

Blesk dokaze "rozhybat" lidi Vaseho kalibru, pane Zemane.

1 0
možnosti
RK

Dvořák není politik. Navíc ČT zajišťovala přímý přenos zápasu.

0 1
možnosti
Foto

J81i76r14i 75C93i81z

19. 2. 2021 12:40

Pan Dvorak z CT je nomenklaturni kadr pred r.89 a tedy jasny bolsevik, proto program CT tak vypada (filmy z doby socialismu, ruzne protivladni diskuse, ve kterych vynika porad OVM, atd). Vubec se tomu nedivim pod vedenim reditele s takovou minulosti, ale chyba neni v jeho osobe, odpovednost by meli nest ti, co ho do funkce dosadili. Nikdo ve vyspele zapadni civilizaci se samozrejme nedivi pomerum v CR, kterou si hned po r.89 rozdelili prognostici UV KSC, nomenklaturni kadry co rychle prehodili kabaty v "demokratickych" partajich, stejne kadry obsadily klicove pozice ve verejne sprave nebo v ruznych podnicich atd. Vyhodili je ihned pouze ve firmach patricich nadnarodnim spolecnostem. No, tak to tady chodi a zatim jsme se nepoucili. Kdo byl nomenklaturni kadr pred r.89, mel mit zakonem zakazane pusobit v kazde verejno-pravni funkci (rika se tomu debolsevizace). Na fotbale mohli tito VIP zavzpominat ve stranicke bunce na stare dobre casy.

2 2
možnosti
RK

Se vám to nějak hádá. Vláda bolševika a estébáka, protivládní diskuse, socialistické pořady... Vy musíte mít v hlavě slušnej hokej;-D

4 0
možnosti
JK

Vsadil bych se, že jste byl minulý týden sparťan. No a ten proradný Blesk, než aby si něco vymýšleli o základu, tak jim nějakou opravdovou senzaci poskytneme. Prymula chtěl stejně odejít a když to je za zvuku bleskových bubnů, tak tím líp. Blesk nám tady vládne, tak doufám, že dají dohromady i tu opíchávací strategii, vžycky udělají to, co by Babiš stejně chtěl, ale nemá na to koalu.

0 0
možnosti
AT

Jen drobnost: to nebyla akce Blesku, fotili je novináři všech médií, která byla na stadioně. A o husarském kousku se mluvit také nedá, ti lidé tam přišli úplně nepokrytě, bez toho, aby chtěli něco maskovat.

4 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik