Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vztahy USA - RF se horší. V tom máte pravdu. Ale čí vinou? Vždyť ještě nedávno pořádaly armády NATO a RF společná cvičení - a dnes jsou na kordy.

A než napíšete něco, na čem pak stavíte svůj názor, neměl byste se nejdříve přesvědčit, jestli je to pravda? Takhle ze sebe děláte - no - polointeligenta. Citovat profláknuté weby? Fuj! Rv

3 1
možnosti
Foto

Polointeligenta jsem přehlédl. Jinak je odpověď na váš diskuzní příspěvek v článku. Jde o chronologický přehled událostí na Ukrajině. Nebudu vás z toho zkoušet, v článku je pouze, že to z parlamentních stran jsou schopni připomenout jenom komunisti. Bohužel.

1 1
možnosti
JK

Člověče vy nechápete ten rozdíl? Proč by jsme měli někoho vítat? Dnes nikdo nenařizuje, nerozdává mávátka, preventivně nezavírá opozici... Stropnický řekl postoj, oficiální pohled ČR (mj. i prezidenta Zemana). Také dodal, že se každý může vyjádřit v rámci svých občanských svobod. Takže pokud má Sdružení přátel Ruska nahlášen mítink, nic jim nebrání v rámci zákona protestovat. Ovšem pokud naruší veřejný pořádek bez ohlašovací povinnosti, je třeba proti nim opět v rámci zákona zasáhnout. V čem vidíte problém? Já v ničem. Nikdo moje děti nenutí během vyučování vítat US Army, tak jak jsem já MUSEL několikrát v dobách vámi tak obdivovaných.

3 0
možnosti
Foto

Naprosto nechápu argumentaci, že má jít o "pobyt", kterou teď soudruzi vynalezli. Pobyt předpokládá stálé rozmístění jednotek, které tu mají plnit nějaké úkoly. Že vojáci před večerkou umožní zájemcům nahlédnout do transportéru z toho stálý pobyt nedělá.

6 0
možnosti
BH

B46o64h14u43š 83H51a67v33e58l

23. 3. 2015 11:22

Vy jste komouš nebo kryptokomouš? Vojáci NATO nejsou jen USA.

5 2
možnosti
JS

Pane Zemane...zatím diskutujete tak dobrá...Nechcete. Jsme členem Aliance? Jsme. Tak kde shledáváte problém? V odstavci prvém se dopouštíte srovnání které je...jak to říci? Nemístné? Agrese vojsk VS v  roce 1968, byla agresí mimo jiné právě proto, že nebyla oznámena, právě proto, že těsně před ní byla ruskou pátou kolonou paralyzována telekomunikační síť, právě proto, že byla tehdejší politická reprezentace unesena proti své vůli na území agresora. Skutečně shledáváte styčné body mezi srpnem 68 a dneškem??? Jaké prosím???

V odstavci 2přímo opakujete 100x vyvrácenou lež o 700 základnách.Zdrojem této lži je Aeronet. To skutečně nevíte??? A potom už je to v podstatě vyhrožování....V letadlových lodích USA RF porážet nemusí. Tato zbraň je pro Rusy nedosažitelná....Takže nejdříve srovnáváte nesrovnatelné, dle analýzy velvyslanectví RF , poté citujete jeho lži a nakonec vyhrožujete...Skutečně jste to vymyslel???

9 1
možnosti
Foto

Myslím, že to srovnání s VS jsem hned uvedl na pravou míru. Já si to moc dobře pamatuju, bylo mi tehdy 22 let. Ano, není to totéž. Styčné body nejsou, když to znovu přečtete, tak tam ten rozdíl najdete. Přesto jsem, a myslím, že ne sám, na cizí vojáky alergický. Co se týče 700 amerických základen, opravdu jsem si to někde přečetl. Jiné informace nemám. Určitě ovšem platí ta Putinova věta, že ač byl Sovětský svaz jeho srdeční záležitost, tak zpět ho rozhodně nechce. Tu větu, jak jsem ji v článku citoval jsem slyšel od Putina na vlastní uši. To tam je také napsaný, pozorně čtěte. Nemyslím, že někomu vyhrožuju, jsem starší pán co hodně pamatuje, rozhodně nechci válku a to ani studenou.

3 1
možnosti
MP

Jestli to nebude tím že Ruské základny na svém území málo kdo chce.

9 0
možnosti
Foto

No, já tu nechci ani Ruskou, ani americkou.

2 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik