Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K89a63r20o95l 39W34i76l88d

2. 4. 2021 8:48

Souhlasím s autorem. Rusové jako dodavatelé nemusí být nebezpeční. Když se použije řídící systém Westinghaus, jejich přínosem bude pouze stavba, nic víc. Nebo snad nějak ovládají Dukovany a Temelín? Jediný problém by mohl nastat s dodávkou paliva. Tam musíme mít nějaký náhradní zdroj, kdyby došlo k problémům. A navíc, přizvání do soutěže ještě neznamená vítězství.

0 0
možnosti
OT

Já taky varuji před vším ruským. Rusové jsou pořád hodně potencionální okupanti.

0 2
možnosti
JH

Proč neodpovídají na stupidní otázky novinářů jasně a srozumitelně? Protože se jich bojí, mají zahnědlé trenky!

1 1
možnosti
MB

Nó, já to taky vidím jinak ! Nalejme si čistého vína - je s námi konec ! Pilíře, Stavební povolování a Důchodová reforma neexistují. 2020 součtem příjmů, po odečtení mandatorních výdajů = Je ČR v mínusu ! Potvrzeno - Stávající veřejné rozpočty, jsou neufinancovatelné ! Určitě je libé zvyšovat cokoliv, ošetřovné, (jedná se dnes).

Kdo a jak to uhradí? Zvýšené daně? Větší počet úředníků? Inflace? Nejlépe pak Daň z nemovitosti - je přece Majetková ! Samí milionáři přece, s byty a RD ! Zejména ti mladí s Hypotékami budou mít radost ! Ani na své Důchody se nás nebudou ptát. Cosi se ovšem podařilo ! M. Terezie zavedla reformu, před 250 lety. Školní docházka ! Reformátor Bureš ji následně zrušil !

Zdravé finance státu, vzdělaná mládež, reformy nad - generačního užitku, to vše jsou přísliby , aby "Nám bylo lépe" ! Jsem rád, že jsem se toho dožil ! Masa, mléka, bytů - všeho bude dostatek ! Ba, i Jaderná elektrárna bude ! :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik