Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

článek není příliš vyvážený

Členství v EU nám dosud přineslo více pozitiv než negativ, ale tento poměr se pomalu ale vytrvale obrací. Jediná reálná šance jak se ve střednědobém výhledu vyhnout Czechxit je že se tento spolek dříve sám rozpadne. Reforma EU... to mám raději tu o červené karkulce:-)

1 0
možnosti
JK

J53i15r42k90a 96K88o30r16n

3. 5. 2019 19:03

Celý blábol plný rudých , naivních lží..... Autore, tohle fakt myslíte vážně? "Diktatura zákona a vymahatelnost zákona. To Putin v Rusku úspěšně buduje a celý ten náš demokratický svět to Rusku závidí"

Naprostá superšílenost, vymahatelnost práva v Rusku je na úrovni Afrických zemí a všudepřítomná korupce se podle tabulek rok co rok zhoršuje a je ještě horší, než v Africe... to možná závidíte vy

8 1
možnosti
JL

"Nemala cast naseho rozpoctu jde na zbrojeni", pise "pan" autor. Proc jste nenapsal, jak nemala cast naseho rozpoctu, jde na zbrojeni? Pokud to nevite, je to 1%, slovem jedno procento. Castka skutecne "nemala" v porovnani s devadesatideviti.

Jeste si Vas dovolim upozornit, ze z clenu NATO, jen Polsko splnuje vyzadovanou castku dvou procent. Opravdu podivny zpusob pripravy, na valku s Ruskem.

5 1
možnosti
SN

:-)......Pane autore, stejně jako můj předchozí diskutér oceňuji Váš článek! Jdete do boje s otevřeným hledím, jako kdysi rytíři při souboji na koních! Samozřejmě, musel jste vědět, jak Vás rusofobové ometou! Je to jejich úkol, jejich ideologie.

Jak píše obyčejně náš známý JZ v Rusku je bída, kolikrát ho osobně navštívil? Já jsem tam byl v 69. to ještě někde bydleli v zemljankách, a třeba tři rodiny v jednom bytě se společnou kuchyní a soc. zařízením.

Dnes není včera. Rusové nesli celou tíhu 2. světové, s miliony obětí. Dnes se dějiny přepisují: Jmenovaný bloger, klidně napíše, že Rusko je viníkem 2. světové. Další zas zapíší, že nás dobyli! Lepší to nebude....pro Vás za odvahu R^R^R^!!

4 8
možnosti
PB

Nenesli a opravdu ji spolurozpoutali.

A mimochodem, ta karma za odvahu, to se to odvahuje, když autor nerespektuje jakákoliv nehodící se fakta a místo nich píše vyložené lži. A to se to pak karmuje.

7 5
možnosti
DR

Dobré. Ale tedy pane autore, napsat že Rusko není žádným nebezpečím když v současnosti je ruský agent za každým stromem, zlý Putin ovlivňuje každé volby ve světě takže se ani nevyplatí jít volit a kdy ruská armáda jen čeká na povel k úderu, tak to jste si fakt dovolil moc, to Vám ta místní squadra dá co proto. Bude zábava. ;-D

4 5
možnosti
Foto

Díky pane za podporu. Místní skvadra si může psát co chce. Máme přece tu svobodu projevu. Měli by ale číst. Vychází mnoho knih, publikací, které připomínají celý ten čas od r. 1990. To je to hlavní na naší nabyté svobodě. To je to nejvíc, víc než schengen. Kdo chceš, můžeš celou tu historii studovat. Doporučuju, pak aspoň nemusíš mít špatný pocit, že cokoliv jenom papouškuješ.

3 2
možnosti
PB

Panebože! Kolik servilních lží se dá naplácat na jednu A/4, to je až k nevíře. Např. tuhle perlu: Dalších cca 93 států po celém světě způsob, jakým se Krym přihlásil k Rusku, to jest referendum a volby, plně uznává.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=711850

Států, které uznaly anexi Krymu je 15, slovy: patnáct včetně samotného Ruska, a jedná se většinou o stejně ponížené vazaly Moskvy. Např. KLDR, Kuba, Venezuela, Bělorusko, Sýrie...A máme tu i rezoluci OSN č. 68/262, která odsuzuje protiprávní zabrání Krymu Ruskem. Proti ní hlasovalo pouhých 6,5% přítomných členů, slovy jedenáct. Už jen ten výčet je prčovní: Armenia, Belarus, Bolivia, Cuba, Nicaragua, North Korea, Russia, Sudan, Syria, Venezuela, Zimbabwe....pro rezoluci bylo 100 států!

Zřejmě používáte kalkulačku ruské výroby.

https://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_68/262

Proruští kejhači neměli nikdy problém s lhaním na nejvyšší úrovni. To víme už od dob komunistické totality.

6 2
možnosti
JZ

Pokud byl někdo až tak znechucen jako jste vy před třiceti a více lety, tak hodně přebíral varianty a kolikrát šel i do rizika a zvedl kotvy.

Když se tak strašně trápíte, přemýšlel už jste vážně nad emigrací do Ruska?

2 4
možnosti
Foto

hloupý článek.

A jenom na okraj, s tou vodou v té reportáži měli docela pravdu.

5 2
možnosti
MM

Souhlasím, ta reportáž o zachytávání dešťové vody na zelených plochách ve městech byla zajímavá. Nevím co je na tom nesmyslného.

3 0
možnosti
VF

Ale jednu výhodu dnes přece jen máme. Můžeme se odstěhovat, kam chceme.

1 0
možnosti
JT

J76i60r78i 36T35i16c17h82y

3. 5. 2019 16:47

Pokud vas prijmou.

1 0
možnosti
Foto

Já se divím každému, kdo dobrovolně úpí pod bruselským jhem a popisuje své martýrium tady na blogu, místo aby se sebral a radostně odjuchal do země zaslíbené. Bude tam přijat s otevřenou bratrskou náručí, najde duše spřízněné a už nebude muset číst výsměšné komentáře na téma svého přehledu o světě. Rv

8 4
možnosti
VF

Kdo opisoval? Já, nebo Vy?;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik