Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Snažíte se marně. Z covidu si houby dělám a ani po přečtení vašeho blogu se bát nezačnu. Už delší dobu se ovšem bojím toho, jak se nás vláda snaží chránit a obzvláště pak zdivočelého plukovníka.

1 0
možnosti

Není to boj s epidemií. Není to boj s novým virem, Je to boj o to, aby nedošlo k přetížení zdravotnictví, dokud poznání viru a jeho vlastností neumožní vývin spolehlivé vakcíny (a to trvale, tedy i při jeho mutacích) a neumožní eliminovat jeho negativní působení na lidský organizmus stejně jako u chřipky. Je to boj o získání času na poznání viru a z toho vyplývající poznatky pro eliminaci následků jeho negativního působení na lidský organizmus

0 2
možnosti
Foto

Máme 820 nemocných v nemocnici. Motol hlásí :V tuto chvíli máme v Motole čtyři pacienty na umělé plicní ventilaci a sedm jich je na oxygenoterapii. Rezervy máme tedy obří. V tuto chvíli máme připravených devadesát lůžek. Navíc jsme poměrně nová nemocnice a ke každému lůžku máme dovedený kyslík.“ Teoreticky tak můžeme hospitalizovat až 1 500 lidí. V České republice je 156 nemocnic poskytujících akutní péči a 42 457 lůžek a v 31 nemocnicích následné péče máme 2580 lůžek V nemocnice máme s covidem 740 osob. Tak se neplašte, že se nemocnice zahltí. Koronaviry jsou RNA viry, které získaly název podle svého typického vzhledu a n e m u t u jí !!! Lidské koronaviry jsou běžnými původci tzv. nemoci z nachlazení, zánětů horních cest dýchacích a jsou známé od roku 1965. Běžné lidské koronaviry obvykle způsobují mírné až středně těžké infekce horních cest dýchacích, jako je běžná rýma. Z infikovaného člověka na člověka se přenáší vzduchem při kašli a kýchání. Mezi příznaky onemocnění patří sekrece z nosu, bolest hlavy, kašel, bolest v krku, horečka a pocit "nemoci". Onemocnění obvykle trvá krátkou dobu a v průběhu života jej prodělá většina lidí. Lidé mohou v průběhu života prodělat více infekcí koronaviry. Nejvyšší výskyt je na podzim a v zimě, ale nákaza je možná kdykoli v průběhu roku. Lidské koronaviry někdy způsobují také onemocnění dolních cest dýchacích, jako je zápal plic či bronchitida, a to častěji u lidí s kardiopulmonálním onemocněním, oslabeným imunitním systémem, u dětí a starších dospělých. Do této skupiny patří Covid 19.

1 0
možnosti
MB

Apoliticky sděluji - Čas od času se objeví totální blamáž. Vedou se řeči a pak dojde na reálné výsledky.

U Miloše je to obchod s Čínou - U pana Bureše,jeho boj s virem záludným. Směji se i obhajovatelům postupu - Pak asi ČR má smůlu, u sousedů řádí Covid asi zcela jiný . Slovy p. Bureše, p. Vojtěch byl nejlepším ministrem zdravotnictví od r. 1989 - Pak jej tedy logicky odvolal. Pan Prymula zase nemá prověrku - je tedy nedůvěryhodný. Po národu se zase chce, aby nedůvěryhodné osobě důvěřoval?

2 0
možnosti
PK

Nemyslím si, že by byla Amerika vysmátá. I jedna z jejich nej firem NFL cirkus není příliš happy. Fotbal bez lidí, jen s papirovými obrázky na sedadlech, každý kouč s rouškou a jen kamery přihlíží, smutný obrázek...ale byznys běží přesto dál...

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik