Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J82a22r56a 71R91a70n88k

14. 2. 2015 5:16

Nic moc se nezmeni, KGB si uz davno koupilo pravoslavnou cirkev a pokud Putin nezajde na nejaky "neduh" - bude cely svet nadale rozharaseny a zdejsi komanci uz se tesi na pripojeni:-/

1 0
možnosti
Foto

Ono stačí jen to, že Lukašenko je nejméně o hlavu větší. A má proč se snažit, aby dalším bodem Putina zájmu nebylo Bělorusko.

Jen špatný hráč pokeru neumí skrýt radost z toho, když si myslí že má čtyři esa.

1 0
možnosti
VJ

Máte to trošku pomotané. Ta fotka ukazuje hráče, kteří už nehrají. Jdou si proměnit získané žetony.

0 0
možnosti
MN

K čemu byla taková schůzka, když Američané stejně dodají zbraně na Ukrajinu a stejně tam budou školit ukrajinské vojáky a stejně byly schválené další sankce vůči Rusku?

Copak Porošenko má pod kontrolou všechny ty nesourodé skupiny bojující na straně Kyjeva - mobilizované necvičené civilisty, Pravý sektor, soukromé armády oligarchů, bataljon Ajdar a další skupiny placených žoldáků a dobrovolných dobrodruhů ze všech koutů světa? Copak si fakt někdo myslí, že všechny tyto živly poslechnou jakéhosi Porošenka, zvlášť když je obklopen samými magory, kteří chtějí bojovat?

A kdo z těch, kdo jednali v Minsku "o nich bez nich", teď zavelí domobraně v Doněcku a Luhansku, aby přestali bránit už dobytá území a ustoupili nějakých 50 km zpátky? Putin? Copak on je jejich vojenský velitel? Ti si udělají, co budou chtít a co uznají pro sebe za vhodné.

Ne, tudy cesta nevede. Jednat by měl Porošenko, který pořád zbaběle kňučí a volá na pomoc celý svět, přímo s představiteli samozvaných republik. A bez dalších peacemakerů by se měli v klidu domluvit na rozdělení Ukrajiny. To je stejně jediné stabilní řešení.

2 1
možnosti
Foto

USA ukrajinské vojáky už školí a mohl jsem se potrhat, když v TV vykládali, že je učí ošetřovat zraněné

1 0
možnosti
JK

No, ten článek mne pobavil...živíte se novinařinou nebo mediální komunikaci? Tak proč ještě blogujete? Máte potřebu někomu sdělit tyto nesmysly, promiňte za tento výraz. Myslíte, že je toho málo v mainstreamu? Papouškovat umí každý, používat vlastní mozek však málokdo :-)

3 2
možnosti