Válka světů po česku - 3. díl - Předvolební šaškárny

Je několik dnů před druhým kolem prezidentských voleb, ale to co se odehrává v antizemanovském táboře je neuvěřitelná šaškárna. "První dáma" se vrhá na propagaci sebe sama, kdejaká myš vylézá z díry a všichni společně oslavují...  

Zaskočený Drahoš a jeho myši...

Jak se zdá, tak když "miláček" odvrženého národa pln euforie po prvním kole vyzýval Zemana na souboj, tak očekával, že ten to odmítne, jak avizoval před prvním kolem a přijetí nabídky jej patrně zaskočilo, jelikož se tváří, že je z civilizovaného světa, ale chová se jako barbar, neboť je to jediný vyzývatel na této planetě, který si ještě klade podmínky. Takže první duel vyhrál kontumačně Zeman, zatímco Drahoš si užíval oslavy se svými "myšmami" a "první dáma" pokračovala v objíždění republiky - tedy jednak jsem si myslel, že první dáma, je ženou prezidenta, a už vůbec jsem nepochopil význam setkání v oněch místech kam se Drahoš nedostal, zvláště když prohlašuje, že radí muži maximálně s oblékáním?!?

Podle některých, zvláště mediálních a politických představitelů je Zeman ten, co národ rozděluje - tedy vždy to tvrdí jeho odpůrci (z minulých voleb, zřejmá menšina) ale mediálně velmi výrazní a zvláště jejich hlásná trouba ČT, která jak si pochvaluje "první dáma" jim velmi přeje. Zřejmým důkazem tohoto rozdělování je patrně nové heslo potencionálního panovníka "všechny myši za mnou", což znamená připojení kandidátů z prvního kola, kteří utrpěli těžký debakl - který vydávají za vítězství demokracie, ale při minulých volbách, kdy kandidovali "politici" byl výsledek nesrovnatelně zajímavější než letos - 24,23,16,16, 7% oproti letošním 39,27,10,9,9%.

Otázkou zůstává, jestli myši, které voliči zašlápli v prvním kole volby dokážou, že český volič je totální osel a místo "svého" kandidáta budou volit na rozkaz svého pohůnka, Drahoše, kterého sice mohli volit v prvním kole, ale neučinili tak.

Když dnes na ČT ukázali onu kulturní avantgardu, která jako jeden muž či žena, případně pod obojí žádá změnu, stojí za Drahošem a oslavuje, tak bylo celkem úsměvné, že ukázali i sestřihy minulých dnů a celé čtyři podporovatele Zemana. Skutečně vyvážené zpravodajství. 

Z čeho má Drahoš strach?

Když se blížila debata před prvním kolem voleb, tak se špiony nasáklý Drahoš obával, že proti němu bude v debatě "něco" použito a že to "něco" výrazně ovlivní výsledek. Rozhodně se nejednalo o "vědeckou výstrahou před imigrací", jelikož nyní jako kolovrátek již dopředu obviňuje tým Zemana a rozvědky a kontrarozvědky nezápadní části světa, takže to "něco" se stále ještě nedostalo na světlo světa a zůstává skryto. Jelikož nenaznačil co by to mohlo být, pouze z toho má panickou hrůzu, může to taky znamenat, že by mohl být po volbě lehce vydíratelný nebo je to už příčina toho, že budeme mít několik víceprezidentů a "prvních dam".

Takže, ať se dívám na víkendovou volbu jakkoliv, stále mi z toho vychází jako normální kandidát a budoucí prezident ZEMAN.
 

Autor: Vladimír Veverka | úterý 23.1.2018 2:10 | karma článku: 34,00 | přečteno: 744x