Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tady je taky Babišovo, jak se zdá...

Před nějakým časem se stal předsedou ÚV SSM Andrej Babiš a k této pozici neoddělitelně patří onen deník a jak se zdá i tento blog... Upravit noviny není problém, prostě dostanou víc prostoru vhodní redaktoři a publicisté z řad extrémistů... Problém blogů se už jak se zdá taky vyřešil... Prostě se provedly úpravy a změny, které jej zcela zdeformovaly, jak pro dopisovatele, tak hlavně čtenáře... Přičemž provedené změny nesou rukopis typický pro dílo Babiše, včetně použité česko-slovenštiny, která sice pomalu mizí, ale je to i tak nejspíš jeho dílo... 

Něco o AB a ANNNNO

O AB se traduje, že je majitelem Agrofertu, předsedou ANO, případně, že je ministrem financí...a nejspíš i několik dalších věcí, ale je to pravda? Ministrem financí byl sice jmenován AB, ale jestli vykonává tuto funkci není dostatečně jisté a to přesto, že ANO jako první v naší republice vyřešilo problém s vlivem kmotrů, neboť jsou kmotry sami sobě, ale o čem vlastně AB hovoří v případě, že udělá chybné personální rozhodnutí? Vždy mluví o tom, že dostal špatné informace, špatné doporučení... takže kdo vlastně za ministrem AB stojí? Strana měla nedávno mejdan na kterém se bojovalo o koryta, typickým stranickým způsobem, ale v regionech se Ti co touží po korytech už uvelebily a ani nemusí dokazovat jestli umí pracovat... a rozdávat koblihy... AB samozřejmě jako diktátor uplatňuje svůj vliv i na vládu, takže není náhodou, že obměna probíhá právě na pozicích ministrů této partaje... i když upřímně řečeno podobná kopyta reprezentují i další partaje u lizu. A z uvedeného jen plyne otázka... kdo vlastně vytvořil a řídí Agrofert? AB, který není schopen ukormidlovat několik jedinců nebo někdo tajemný v pozadí? 

Je i zde znát rukopis AB?

Kdyby provedené podivuhodné úpravy na tomto blogu nebyly provedeny v česko-slovenském jazyce, tak bych se domníval, že úpravy zrealizoval tým podivuhodných programátorů tajemně zahalený v pozadí a nikoliv přímo AB... navíc tyto stránky nejsou první, které byly zdegenerovány, takže by se ale klidně mohlo jednat o vytunelované nemyšlenky... ale toto temné pozadí má pouze maskovací účel, aby se aktuální příspěvky staly neviditelné... takže příspěvky které nejsou prezentovány prostřednictvím sociálních sítí zmizí velmi brzy... žebříčky jsou nastaveny podivuhodně, od tří dnů a klíčový parametr karma2 (procento souhlasu s autorem) zmizel docela... ani autor na svém profilu už nevidí jak se mu článek podařil a zda je úspěšný... a při podílu příspěvků nesouhlasných s oficiální linií deníku se ani nemůžeme divit, že bylo nutno zakročit... takže účel jak se zdá je splněn...

Být či nebýt opozicí?

Od chvíle, kdy jsem zjistil podivuhodné změny v prostředí tohoto blogu jsem zvažoval zda má cenu ještě zde něco prezentovat, když k reklamě nepoužívám sociální sítě a vytvořené prostředí se chová nepřátelsky a má nově nastavenu cenzuru (dotaz zda je o politice či ne), kterou bude muset projít, takže manipulace bude jednodušší než dříve. V sobotních novinách však jeden aktivní banderovec mě nepřímo nařkl ze "špinavé proruské propagandy" a dokonce odkudsi řízené... takže jsem si řekl, když v novinách dostávají prostor tito jedinci a já žádné noviny nevlastním, tak využiji alespoň tohoto blogu, abych sdělil podobným exotům, že nejsem odnikud řízen... na rozdíl od banderovců a podobných extrémistů, včetně amfašistů používám vlastní mozek a i když zde mohu využít malý prostor s rychlým zánikem... a AB mohu pouze vzkázat, že účel sice světí prostředky a zde je již podle přehledu příspěvků splnil... a že může být klidný i bez těchto podivných úprav blogu a nemusí se bát o členskou základnu, neboť nepoužitých hrabošů a lovců koryt je všude stále dostatek...   

P.S. bude zveřejněno v marci      

Autor: Vladimír Veverka | neděle 15.3.2015 1:00 | karma článku: 22,53 | přečteno: 632x
  • Další články autora

Vladimír Veverka

Dnešní svět je divný...

ano, každým dnem se svět řítí do propasti nebo možná někam do vesmíru, rozhodně se nechystá být normální... kdysi Luděk Nekuda mluvil o populárních slovech, jak to asi začalo slovem „MAMUT“ a roce 1977 to byl „PROBLÉM“ a to trvá.

18.4.2024 v 22:20 | Karma: 0 | Přečteno: 11x | Společnost

Vladimír Veverka

Příčiny inflace u nás se zdají jasné, toto jsem zažil již v roce 1991!!!

Tento týden jsem na Novinkách objevil rozhovor mluvčího ČEZu Kříže pro ČTK a ten kupodivu popisuje současnou situaci ČEZu, který praktikuje (a není sám) metody, které v roce 1991 předcházely krachu desítek či stovek firem...

7.8.2022 v 0:35 | Karma: 7,22 | Přečteno: 69x | Společnost

Vladimír Veverka

A je to... USA (NATO) vstupují do války proti Rusku!

Tak jsme se konečně dočkali, kongres USA se rozhodl pro přímou konfrontaci s Ruskem, ale stále bez zapojení svých vojáků, jelikož se domnívá, že těch debaklů po světe bylo už dost! Spoléhá na ovce z Ukrajiny a evropského chovu!!!

29.7.2022 v 23:10 | Karma: 31,88 | Přečteno: 998x | Společnost

Vladimír Veverka

Blíží se konec ukrajinské pohádky?

Zdá se, že každým dnem se pohádka o hodné Ukrajině a zlém Rusku, které může úplně za všechno rozpadá... lidské štíty, prolhaná ombudsmanka, zlikvidovaná škola a šikovná jednotka záškodníků spolupracující 8 let s Brity a Amíky!

10.7.2022 v 3:50 | Karma: 35,71 | Přečteno: 1300x | Společnost

Vladimír Veverka

Je mi smutno a stydím se, za naše "čestné" sportovce

a samozřejmě hlavně za ještě čestnější a zcela jistě nezkorumpované funkcionáře! Je s podivem, kdo všechno je schopen si přisadit vůči Rusku, ruským sportovcům, ruským občanům... a kde byli tito sportovci, když jsme válčili my?

3.3.2022 v 18:48 | Karma: 37,34 | Přečteno: 1835x | Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Máš jiný názor? Tak tohle je výsledek. Kaliňák o zákulisí atentátu na Fica

18. května 2024

Premium Je jedním z nejbližších lidí premiéra Roberta Fica ve straně Smer-SD. Byl ve všech Ficových vládách...

Se samopalníky šli svrhnout komunisty. Proč největší Prokešův puč nevyšel

18. května 2024

Premium Před 75 lety, v polovině května 1949, se měl odehrát vůbec nejvážnější ozbrojený pokus o svržení...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 857x
Jsem stárnoucí analytik ve výslužbě, s vynucenou zkušeností s naším zdravotnictvím, které se však zatím nestává předmětem mého blogerského zájmu na rozdíl od dění v naší společnosti, ale čas se pomalu naplňuje neboť se blíží desáté výročí "spolupráce" v této oblasti. Zásadně nesnáším diletantská stanoviska šířící se běžně v našich médiích, počínaje televizí, kde snad je nezbytným předpodkladem k působení slabomyslnost. I z toho důvodu se snažím o osvětu v oblastech, kde zhovadilost volá až do nebes. Logický úsudek a reálný pohled na věc sice není populární, ale i tak se jej snažím čtenáři předložit. Je mi zřejmé, že čas od času se najde potrefená husa a tím, že nepřipouštím diskusi u jednotlivých příspěvků se toto nedozvím (často však názor oponenta tuším), ale v případech kdy jsem diskusi povolil, tak jsem se nestačil divit obsahu...Příspěvky nešířím žádnou metodou sociálních sítí a nepodporuji ani jiné stádové efekty, a osobně si neumím představit čtenost v řádech tisíců bez podpory souhlasného stanoviska - zvýšené karmy. Takže děkuji všem kdo mi tuto podporu vyjadřují, přesto, že často mé názory jsou proti pólem oficiálního stanoviska médií. Upřímně řečeno, po napsání prvních padesáti blogů, mě unavilo používání populárních frází, ale i nadále se budu snažit zachovat "pochopitelnost" svých příspěvků pro všechny.