Blíží se konec ukrajinské pohádky?

Zdá se, že každým dnem se pohádka o hodné Ukrajině a zlém Rusku, které může úplně za všechno rozpadá... lidské štíty, prolhaná ombudsmanka, zlikvidovaná škola a šikovná jednotka záškodníků spolupracující 8 let s Brity a Amíky!

Kdo za to může?

Podle sdělovacích prostředků u nás a "vyspělém demokratickém světě" za vše může Rusko, za všechny škody, oběti a hlavně za vznik konfliktu! Téměř všichni zapomněli, že konflikt byl zcela ukrajinskou záležitostí, která byla výhradně ukrajinským problémem, založeným na ukrajinsko-ruské nesnášenlivosti vytvořené samozvaným ukrajinským parlamentem v důsledku "Majdanu", v rámci kterého byl svržen "ruský" prezident Janukovič... a taky to bylo před osmi lety! Taky se zdá, že fyzikální zákony v oblasti Ukrajiny už začínají fungovat - dosud veškeré škody způsobené dopadem raket, granátů atd. byly od Rusů, nyní se stává, že na zem dopadají i ukrajinské střely a způsobují škody a smrt! Ty další nejspíš podobně jako v Mrazíkovi jsou v oblacích a spadnou až na zimu - takže pozor! Nové americké raketomety dokonce zcela šikovně srovnaly se zemí školu, o čemž bychom se nebýt vyspělé techniky nikdy nedozvěděli! Bylo tam velení.

Školy a podobné objekty běžný cíl

Důvody jsou bezesporu minimálně dva, jedním je využívání těchto objektů jako lidských štítů, jak dnes ukázala zpráva OSN o jakémsi domově důchodců... ale bylo to znát i na podivných útocích na nemocnice apod., problém je však s ověřením - standardně jsou využívány pouze ukrajinské zdroje, které ne vždy šíří pravdu o spáchaných zločinech, viz odvolaná ombudsmanka, která se domnívala, že výmysly zhorší obraz Ruska ve světě, a to se zdařilo!!! Druhý důvod je nejspíš i jakási tradice východního bloku. Vzpomínám si, že když jsem byl malý, tak tatík, co by "záložák" chodíval na jakési "zkoušky sirén", tedy jakési nácviky svolání "bojových sil" - a představte si, že přestože ve městě byla dvoje kasárna, tak se scházeli ve spádové škole. Domnívám se, že vytváření velitelství domobrany apod. uskupení ve škole je tradice - nejspíš podobně postupuje nejen Ukrajina, ale i Rusko.

Co má společného 11.9. a 8.3.(24.2)?

Pád "dvojčat" v New Yorku a vojenský konflikt na Ukrajině zdánlivě nemají spolu nic společného, až na to, že oboje vyžadovalo dlouhodobou přípravu, nastavení potřebných parametrů... a přesnou realizaci! Shodou okolností samozřejmě je, že obě akce mají společnou aktivaci armád a hlavně výrobců zbraní ve vyspělém západním světě. Když byl prezentován aktuální růst akcií zbrojních firem, tak myslím, že firmy vydělávající na COVIDu mohou jen slintat a energetici nejspíš taky, i když ti to realizují v první řadě v zisku (což je zcela jiná kapitola - jen viníci jsou podobní). Tomu, že příprava ozbrojeného konfliktu za účasti Ruska je dlouhodobá nasvědčují podivné informace o speciální ukrajinské jednotce dlouhodobě spolupracující s Británií a USA, celkem šokující informace o účasti na konfliktu v Afghánistánu, přestože Ukrajina není a doufám, že ani nebude součástí NATO. Všechna jména jsou krycí, tajná a jinak skrytá, zdá se, že je mají k dispozici jen vybrané agentury a stejně jako o tajném výcviku ukrajinských nováčků v Británii informuje záhadný britský zdroj! Pouze o plánovaném útoku ze strany Ukrajiny informují ukrajinští zajatci a ruské tajné služby. Konflikt, který lze označit za zbytečný a bez toho, že by přinesl některé straně významný přínos má až příliš mnoho výhod pro "dodavatele", vlastně pouze pro dodavatele, ti nekrvácí, neumírají... jen si mnou ruce a přepočítávají dolary a eura. Nezbytná příprava ukazuje, že některé věci z minulých let mohou být jinak aby napomohly "jednotě" zločinců ze západu!

Jednota je jednota...

Je nepochybné, že konflikt by neměl smysl, kdyby neexistovala jednota "západu" v nenávisti proti Rusku, tedy tam, kde existovaly staré vazby z minulosti - tím mám na mysli samozřejmě "bývalé" spojence. A v tom případě se to týká samozřejmě i nás, kde část byla spolupráci s Ruskem nakloněna a část žila v podivuhodné pavučině zášti. A ejhle, není to tak dlouho, co došlo ke zvratu za pomoci "čučkařů" a dalších důvěryhodných zdrojů. Ale jak se ukazuje, vše mohlo být jinak, v každém případě ta možnost se jeví s ohledem na nové informace jako alternativa. Super tajná a speciální ukrajinská jednotka se předváděla v Rusku jak bylo přiznáno a tam se mimo jiné jednalo o likvidaci muničních skladů, stejně jako v Bulharsku a Vrběticích! Ale vše je tajné, identifikace, zprávy... takže jediné, pravdivé je, že jsme se dostali na seznam nepřátel Ruska a zalezli konkurenci do díry. Jen se zdá, že jednota způsobuje totální devastaci spiklenců... ale jen některých... bohužel nejen v ekonomické, ale i společenské a duševní oblasti, což přinese zlevnění vlněných výrobků, neboť až se "oholí" ovce, tak bude vlna bezcenná...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Veverka | neděle 10.7.2022 3:50 | karma článku: 35,71 | přečteno: 1300x