Konference Coronaduel 2022 4.3.2022, aneb, jak covidové mediální hvězdy zalezly do kanálu.

Nemožnost medializování vlastních zkušeností a poznatků ohledně coronaviru řádných členů České lékařské komory, spustila zájem o založení Paralelní lékařské komory, což se také během února 2022, stalo. 

Paralelní lékařská komora https://paralelnilekarskakomora.eu/  proto dne 4.3.2022 uspořádala to, co měla lékařská obec udělat hned na počátku coronavirové epidemie v roce 2020, tedy sednout si spolu a z pohledu své odbornosti si sdělit zkušenosti, a alespoň se pokusit z nich vyvodit nějaký, byť kompromisní, závěr.

Až do 4.3.2022 se tak nestalo, a díky tomu byli občané oblažováni „zkušenostmi“ mediálních exhibicionistů, kteří ani neměli tu nejlepší odbornou kvalifikaci a už vůbec ne každodenní praxi s covidem, ale zároveň neměli problém z forhendu radit (přikazovat) úplně každému občanovi této země, co má a musí dělat.

Paralelní lékařská komora tedy nominovala ze svých řad těchto pět specialistů, jejichž odbornost, každodenní praxe a zkušenosti slibovaly říct k věci konečně něco relevantního:

MUDr. Hana Zelená, PH.D. – mikrobioložka a viroložka

Prof. RNDr. Jaroslav Turánek, DSc. - biochemik

MUDr. Vít Mareček – specialista urgentní medicíny, chirurg

MUDr. Jiří Šinkora - imunolog

MUDr. Vladimír Čížek – psychosomatik, homeopatik

 

Doktorka Zelená probrala ve své prezentaci problematiku plošného očkování dětí a těhotných žen.

Profesor Turánek prezentoval téma používání mRNA vakcín, jejich zdravotní následky a odůvodněnost jejich, takřka povinného, používání.

Doktor Mareček měl jako téma změnu léčebných postupů při léčbě nové nemoci a masívní nasazení laboratorních testů.

Doktor Jiří Šinkora přednášel na téma účinnost očkování a diskriminace neočkovaných.

Doktor Vladimír Čížek měl jako téma přednášky dlouhodobé nošení roušek a respirátorů a jeho důsledky.

Záznam celé konference a přednesených prezentací v nezkrácené verzi je na tomto facebookovém odkazu:

https://www.youtube.com/watch?v=r4YjI54p--o

Stručný, zkrácený přepis najdete zde:

https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Vakciny-se-vylevaji-A-vlada-dal-nakupuje-Akce-ktera-mela-skoncit-jinak-694962

Pokud těmto médiím nevěříte, jsou záznamy prezentací přednášejících snadno dosažitelné po zadání jejich jména do internetového vyhledávače.

A na závěr to, proč o tom, mimo zajímavá sdělení odborníků, píšu. Paralelní lékařská komora vyzvala ministra zdravotnictví Vlastimila Válka, aby do konference zajistil názorové oponenty. Ten toto delegoval na šéfa Národního Institutu pro zvládání pandemie Romana Chlíbka. A výsledek? Nula. Nikdo nepřišel, nikdo se neomluvil. Kdepak zůstaly mediální hvězdy typu Kubka, Flegra, Hořejšího, Smejkala, Šeba, Maďara, které si vždycky našly čas alespoň ob den si zařečnit v televizi?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Šťastný | neděle 13.3.2022 7:18 | karma článku: 33,22 | přečteno: 1103x