Chomutovský zimní stadion přesunut do horské obce Křimov!

A je to tady! Po majstrštyku s přesunem Mosteckého kostela je tu nový přesun obrovské hmoty v severozápadních Čechách. Chomutovský zimní stadion se dnes nachází dokonce na dvou místech! Na dvoře statku pana Bošiny v Křimově a na bývalé vietnamské tržnici u vjezdu do obce od Chomutova.

Jak se tam dostal? A jak to, že tomuto přesunu není věnována žádná publicita? Mám dojem, že v tomto případě nikdo ze zúčastněných o PR zrovna moc nestojí. Věc se má takto:

 V Chomutově postavili nový zimní stadion. Krásný. Ten starý, ošklivý, včetně areálu bývalých Chomutovských mrazíren, musel ustoupit supermarketu (sic). Jeho likvidací byla pověřena firma APB Plzeň, stavební firma, která je specializována na demolice velkých objektů. Až potud je vše zřejmě v pořádku.

Náhodou ale, má firma APB v horské části Chomutovského okresu, rozjetý velký kšeft, Větrný park Chomutov (VPCH) o němž jsem psal už zde: http://vladimirstastny.blog.idnes.cz/c/184369/Vetrny-park-Chomutov.html Křimovský statkář Hynek Bošina je opět čirou náhodou jeden z těch, co má slíbeny od APB nějaké miliony (prý 12) za to, že je nechá stavět na svých loukách. Je to ten samý Hynek Bošina, který v r.2008 inicioval petici proti výstavbě větrných elektráren v katastru obce Křimov protože " on i jeho rodina se jimi cítili být ohroženi". Po milionovém odškodnění, pocit ohrožení u Bošinových jako zázrakem ustoupil a dnes jsou z pana Bošiny a bratrů Březinových (majitelé APB) kluci, co spolu mluví a Bošinovi a obci Křimov sypou bordel na dvorek.

Demolice Chomutovského zimního stadionu.

Co to znamená? Můžeme se jenom dohadovat neb kluci co spolu mluví, zásadně o svých kšeftech nemluví s ostatními. Materiál bude buď sloužit na vybudování obslužných komunikací  VPCH nebo to může být také tak, že v nepříliš dobré finanční pohodě se nacházející firma APB Plzeň takto šetří za skládkování hory suti z Chomutovského stadionu.

 Ať je to jak chce, ještě dříve než zde firma začala svůj mega projekt s "čistým produktem", zasvinila svými odpady část hor Chomutovska. Na otázku Občanského sdružení Krušno na Chomutovském magistrátu co to znamená, tento ani po dvou týdnech neodpověděl. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Šťastný | neděle 21.8.2011 18:20 | karma článku: 14,06 | přečteno: 2161x