A bude u nás Rakušanem taky svatořečen Pavlík Morozov?

Ten nadpis je samozřejmě hloupost. Svatořečení je otázka církve a Pavlík Morozov pocházel přece z bolševického Ruska. Tak proč?

No proto, protože ministr Rakušan a družstvo na jeho ministerstvu zase jednou šláplo do bolševického lejna, a místo toho, aby si ho otřelo z boty, hledá v něm inspiraci.

Není to poprvé. Už před více jak rokem to začalo znemožněním provozu „dezinformačních“ webů, přičemž obsah slova „dezinformace“ nebyl dodnes nikým formulován a vysvětlen. Pokračovalo to vytvořením zvláštního útvaru na Ministerstvu vnitra se zkratkou KRIT (Krizový informační tým), který se má údajně zaměřovat na „detekci nežádoucích nálad a postojů ve společnosti“.

No a nejspíš neposlední iniciativa Rakušanova ministerstva je jen několik dní stará. Vyzývá k udávání chování na sítích, které se vám „nezdá“. Obracet se máte přímo na Policii české republiky, Linku bezpečí, popřípadě na další instituce a organizace pro ochranu a bezpečnost.

A proč ten Morozov v titulku? Protože přesně to, co udělal pod vlivem bolševické ideologické masírky, tedy udání vlastního táty, který díky tomu skončil v gulagu, chce po nás i současná vládní věrchuška.

Pavlíka Morozova nakonec ubodali obyvatelé jeho vesnice ve věku pouhých 13 let. Budeme na výzvu Ministerstva vnitra v tomto následovat příkladu Ruska, pro které nemá současná vládní koalice jediného dobrého slova, ale přesto vyzývá své občany, aby dělali to samé, co se v hnusných tradicích bolševického Ruska dá vůbec najít, pokračovat?

 

Zdroje:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rakusan-spustil-fizlovaci-urad-A-Fendrychovi-je-to-porad-malo-zasne-Zantovsky-716700

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Regulerni-mag-r-Zrud-Rakusanova-vyzva-k-udavani-Bouchlo-to-745320

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Šťastný | středa 1.11.2023 19:15 | karma článku: 30,78 | přečteno: 705x