Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Já tedy jsem spořivější, a proto jsme navázali na tradice našich předků a zavedli koupací den vždy v pátek. To se prvé okoupou děcka, poté starká a nakonec po doplnění teplé vody nakonec i já.

No a tu vodu poté ponecháme ve vani, a užíváme ji během týdne na mytí podlah, schodů a zalévání WC, protože jinak ta co protéká ve vodovodním řadu by v tomto případě skutečně jenom na ho... využita byla.

No, a v týdnu se jenom tak opláchnem, děcka ve škole a já sem tam v zaměstnání.

A má to skutečně výhody, neboť se to projevilo nejen na rodinném rozpočtu, kdy se nám značně snížilo vodné-štočné, ale má to i jiné výhody.

Například, skutečnost že v pondělí odpoledne, nejpozději v úterý ráno i když nastoupím do přeplněné tramvaje, či autobusu MHD, tak jsem si jist, že vždy kolem sebe budu mít dostatek prostoru a nikdo se na mě lepit nebude a cestující dodržují dostatečný odstup.

Dokonce i nedávno přistoupili revizoři, a když přicházeli blíž, tak se najednou zastavili v dostatečné vzdálenosti ode mě a na následující zastávce spěšně vystoupili.

0 0
možnosti
Foto

... tak to jste byl Vy od kterého jsem si včera odsednul v metru? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

pánové, děkuji oběma za vaše postřehy. Já bohužel nebo snad bohudík takovéto zkušenosti s amíkama nemám, ale třeba ve Francii, konkrétně v Paříži, tam to bylo ještě víc bomba! Jak jsem se pohyboval v metru a měl to štěstí na černochy, tak jsem fakt vnímal spoustu silných příjemných parfémů, které z česka neznám. Je jasné, že černoši mají silné pižmo a proto používají silné parfémy. Každý národ má své. A k těm zvykům: já si neumím představit, že půjdu do postele neosprchovaný! Fakt ne. K tomu dnes po 13km běhu usínat s představou, že si zaneřádím celou postel? Fakt ne. Každý máme své oblíbené postupy.

Pěkný večer

0 0
možnosti
PK

Američany kdysi šokoval výzkum časopisu Time, který položil řadě uznávaných lékařů a vědců otázku: Jak často bychom se opravdu měli sprchovat, když by šlo výhradně o zdraví a pomineme, že někdo má větší či menší subjektivní pocit tělesného pachu, kterého se chce sprchováním zbavit. Většina odpovědí uznávaných lékařských kapacit: Ideální je jedna, maximálně dvě sprchy za týden. No fuj, chce se teď říct mnohým. Pro většinu lidí je nepředstavitelné neosprchovat se před spaním. Pro jiné je nepředstavitelné nedat si sprchu po probuzení. Nebo po návratu z práce, ze sportu. Tak jak to tedy uděláme?

2 0
možnosti
Foto

Zmiňujete Američany, pane Korecký. Mezi nimi je zvykem, sprchovat se ráno po probuzení. Večer ulehají takzvaně na čuníka a hrozně se diví, když se někdo před spaním sprchuje. A k těm vůním. V USA je takový zvyk, že když nevoníte parfémem, tak smrdíte. Zvláště když se potíte. A nevysvětlíte jim, že pot sám od sebe nesmrdí, že ten zápach je dán například jídlem nebo i zdravotním problémem. Prostě, když potkáte Američana nebo Američanku, a on nebo ona uvidí že se potíte, zpravidla uvidíte že nasaje a když ucítí jakoukoliv kolínskou nebo parfém, je to v pořádku. Když neucítí nic, máte problém.

1 0
možnosti