Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc krásný blog! VR^

1 0
možnosti
Foto

dobrý den Evo, děkuji za vaše hodnocení, Vladimír

0 0
možnosti
Foto

Moc hezky napsané, něčím mě to oslovilo, ještě nevím čím. KarmaR^

1 0
možnosti
Foto

děkuji za komentář

0 0
možnosti
Foto

Souhlas.R^

V podstatě všechno se dá napravit, pokud mají zájem zainteresovaní. Pak jde hlavně o to, jak moc se od sebe vzdálili a jak dlouho bude trvat přiblížení se k původní společné cestě, protože na 100% to spíš nejde.

V naší společnosti to rozdělení a rozprchnutí na všemožné strany došlo dost daleko a zatím není ani představa o vyjednávání a sbližování, naopak kopou se nové a nové zákopy a nevraživost se stupňuje. Necháváme se rozdělovat a sami na tom pracujeme také. Vznikají mikrosvěty a sociální bubliny v ochraně před vnějšími vlivy a tohle napravovat bude trvat strašně dlouho.

Při takové příležitosti vždycky vzpomenu na svojí naivitu, když jsem se v ́89 domníval, že odstranit ten komunistickej marasmus bude trvat tak dvě generace... óó, já bloud. Vůbec mne nenapadlo, že necháme nastoupit vládce, kteří pro snazší panování a vlivem svého naturelu budou ještě více štěpit a rozdělovat společnost. V současné době, když vám někdo svou chybou něco způsobí, stačí jen úlek, a vy se ohradíte, je vysoká pravděpodobnost, že místo omluvy se dočkáte verbálního ataku a to v tom lepším případě.

Obávám se, že ani naše vnoučata nebudou moci říkat: "Óóó, my se máme:-)". :-/

1 0
možnosti
Foto

děkuji za vaše slova Pavle, věřím, že bude líp a že se to opět posune správným směrem

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 568x
...Pražák, který pochopil, že On není středobodem světa. Že mnohem víc jsou jeho nejbližší, partnerka, děti. O tom a o životě vůbec se snažím psát. Jeden musí padnout na hubu aby pochopil... je jen na čtenáři aby se zamyslel nad tím co je skutečné a co jen fikce...

Seznam rubrik