Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stručné, jednoduché vyznání;-)R^

1 0
možnosti
MB

Všechno to bylo úžasné! Vyjel jsem se současnou dcerou s kočárkem - Vrátil se opivněn a bez vozidla ! Kamarádky ženy mi povoz odejmuly a kamarádi pak radili, jak v manželství žít ! Žena to vcelku nelibě nesla, tak jsem dítě pojistil, aby byla klidnější. Dodnes nechápu úsměv otce svého, když jsem mu oznámil - "Tati, moje žena, je jiná žena, jako jsou ženy" ... !

Moudrý otec, vzdělaný latiník, pravil u svého rybízového vína ! - Synu = Aqua - Aqua - Kva kva - Kva Kva ! Omámen jeho lektvarem jsem hleděl ? Tedy přeložil a přiložil - I když jsou pod vodou, stále kvákají ! Dále bonmotoval - Miroslave, ženy bytosti podivné jsou ! Kupříkladu hle - Pohlédni na matku svou ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Miroslave, Vaše komenty jsou úžasné!!!8-o:-)

1 0
možnosti
VN

Dopředu se velmi hluboce omlouvám za svůj dotaz, ale vidí dobře? :-):-):-)

1 0
možnosti
MB

Zbytečná panika ! a) Škaredý člověk neexistuje ! b) Při milování má člověk vesměs zavřené oči ! c) Již můj bratranec říkal i opačně - Nejlepší žena je ta s brýlemi ! Stačí je sundat a ona má pocit, že zde nastupuje i Belmóondo ! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 568x
...Pražák, který pochopil, že On není středobodem světa. Že mnohem víc jsou jeho nejbližší, partnerka, děti. O tom a o životě vůbec se snažím psát. Jeden musí padnout na hubu aby pochopil... je jen na čtenáři aby se zamyslel nad tím co je skutečné a co jen fikce...

Seznam rubrik