Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Vyborny clanek. Tleskam za otevrenost a realny pohled na vec. . Je to hnus co HnitBrno dela...

3 0
možnosti
AR

A75d58a22m 58R37y14c51h42l70ý

7. 11. 2017 12:15

To je na přes držku

3 0
možnosti
RB

Jojo, bohužel. Byli jsme taková pohodová městská část. Místy si člověk připadal jak na venkově. Před dvěma lety nás potkal tenhle experiment a vše v tahu.Zbytečné se rozepisovat. Když někam přijedu, je mi hanba říct, že jsem z Brna.Žít Brno a jeho členové pohřbili všechno co tady za něco stálo.

12 0
možnosti
PB

..... by možná nebylo vod věci přemenovat "Žít Brno" na "Zemřít Brno" !,- a tu ukrajinskou šlapku, co bičovala teho Hollana (na služební cestě;-D), bych milerád zastoupil !,- ..... z teho by si ten jantar selfíčko určitě nezrobil[>-]!!!

14 0
možnosti
MS

A vy by jste selfíčko udělal? ;-D

0 0
možnosti
NM

...,co na toříci? už babička říkala " můžu si hubu roztrhnout a pořád nic" a toto je v bleděmodrém a můžu jen zase říci slovy klasika " to se nám to hoduje když nám to platíte" je to upraveno ale myšlenka je pořád stejná a musím říci,že je to opět v lidech a hlavně v penězích a hlavně kdo je PLATÍ neb kdyby to museli cálovat ze svého tak nevím...ale toto téma bude bude aktuelní i za pět let;-O;-O!!!!

13 0
možnosti
MD

Takove JEDINE pravo na praci by nebyla spatna vec. Pres nej se pak kazdy osobne muze dopracovat k pravum dalsim. Treba k pravu na zmrzlinu.

5 0
možnosti
KB

Jak krachují? Sám vidíte, že je to celé na dobré cestě. Jen na to ještě bude potřeba o trochu víc času a o hodně víc peněz...

3 1
možnosti

Bude zajímavé v jakých jednotkách bude ten čas a peníze vyjádřeny, případně v jak velkých částkách.

3 0
možnosti
JC

No, když na to Brno má...

7 0
možnosti
Foto

Právě, že Brno na toto dotované bydlení (peníze) vůbec nemá. Pouze se svými "sociálně založenými a od reality notně vzdálenými konšely" úspěšně dělá, že na to má (z nějakých záhadných peněz z fondů EU). Jednou z podmínek pro přidělení těchto bytů bylo /pod odborným dohledem pracovníků sociálního odboru brněnské radnice/, že nájemníci budou za účelem úhrady nájemného pracovat, k čemuž se při přidělení bytu zavázali - ovšem skutečnost je jiná!!A pokud tomu tak je, měli být (podle zákona platného pro všechny občany ČR) po třech měsících neplacení nájmu vystěhováni na ulici.

16 0
možnosti
ZV

Z75u95z35a85n92a 52V22a78s46s

6. 11. 2017 17:39

Ďakujem za článok. Rozmýšľam nad tým, čo sa ešte musí stať, aby veci začali byť nazývané pravými menami, aby skončila táto chorá korektnosť a aby si kdejakí Hollanovia a Freundovia a na Slovensku Havrani zbalili saky-paky, vzali so sebou spoluobčanov a fanklub istého"proroka" a šli založiť raj niekam do ...

29 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4132x
Brněnský patriot, který vidí svět a lidi kolem sebe převážně nevážně.

Seznam rubrik