Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...dobře analyzuješ, synku. Ty tady dluho psat nebudeš R^;-)

0 0
možnosti

Vy snad slyšíte i trávu růst. :-(

1 1
možnosti
JM

J98a15k90u44b 24M69a71c12h

26. 8. 2016 8:17

Na ovlivňování dění ve světě jsme jen maličká zemička, je to pořád dokola " o nás bez nás" a pod. Ale dění ve vlastní zemí bychom si už konečně mohli ovlivňovat sami. Takže volte ne za párek, plané a nesmyslné sliby. Silné osobnosti jsou na celém světě nedostatkové zboží, hloupých politiků je habaděj. A nejhorší jsou ti, kteří se jako silní tváří, ale pod povrchem jsou to primitivní, nebezpeční a rizikový klauni.

Rusové mohou vyprávět.

Nevymlouvejme se, na volbách a na nás záleží. Nevolte ty, kteří slibují,rozdělují a odměňují to co nevydělali a co nemají.

5 0
možnosti
JL

Něco se děje. Vidíme, co se děje, Turecko začíná být slabým článkem NATO. Američani odtud zachraňují atomovky....A Německá vláda naznačuje, že bude hůř - kupte si potraviny a balenou vodu. Když vyhraje Trump, řekne Evropě: A teď se, mamlasové, braňte sami. - Ano dějiny neskončily, ale pokračují.

5 0
možnosti
JK

Ale on Trump nevyhraje! ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak, zatím USA potvrdily, že mír je v Sýrii nežádoucí:

https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/412894-asad-pouzil-chemicke-zbrane-proti-vlastnimu-lidu-zjistila-osn-usa-zadaji-raznou-akci.html

Takže zase budou dodávat zbraně tzv. "umírněné opozici".

Co se týká OSN, tak mi připomíná organizaci WADA.

Celé toto propagandistické divadlo znamená strach amerických zbrojařů o jejich zisky. Kdyby nastal mír v Sýrii a na Ukrajině, tak je to pro ně velký průšvih.

Proto tolik hrotí mediální hysterii proti Putinovi.

5 2
možnosti
FV

Víte, Vladimíre, my to přece jen zkusíme s těmi pány soudními lékaři. Sestavíme pěkně komisi, dáme vás dát do vyšetřovací vazby a zatím si pěkné odpočinete. Zatím ještě jednu otázku: Vy jste prý podle protokolu prohlašoval a rozšiřoval, že vypukne teď někdy brzy válka?"

"To prosím, vašnosti pane rado, vypukne co nejdřív."

"A nemíváte někdy občas nějaké záchvaty?"

"To prosím nemám, jen jednou málem byl by mne zachvátil nějakej automobil na Karlově náměstí, ale to už je řada let."

0 3
možnosti
Foto

No jo, ale otázka zní - měl ten Švejk s tou válkou nakonec pravdu, nebo neměl...?:-)

11 0
možnosti
Foto

,,Zdá se, že se pod pokličkou něco děje...;-)

To věděla už Sybila, že furt se něco vaří. Tak atˇ se daří. Jen se trošku zapomíná, že provázanost, kde vše souvisí se vším, je čím dále větší. A to podstatně! Ovšem štasten ten, který....;-(

2 0
možnosti
Foto

A do toho ještě různí "proroci" přitápějí pod kotel a snaží se ještě více vyděsit již ty vyděšené. A řada z nich touží být tím silným mužem, o němž se zmiňujete. Jistě, mají svůj cíl, ale vůbec nevědí, co bude potom. Stejně jako předáci brexitu, kteří byli svým vítězstvím tak zaskočeni, že najednou se jim nechce začít vystupovat ani letos, možná tak příští rok.

1 9
možnosti
JR

J23a33n 78R36á38ž

25. 8. 2016 14:16

Jako dříve narozený, pamatuji jak jsme museli zahřívat ve škole teploměr lásky a vděčnosti k Josefu Vissarionoviči, později jsme odhalovali prvky kultu osobnosti ve společnosti, aby se nám ten "kultík" za pár roků ve vší slávě vrátil, v dospělosti jsem zažil tvrdý dopad normalizace se všemi projevy zastrašování režimních oponentů, novinářské autocenzury i Fojtíkovy všudypřítomné cenzury.

No a teď mne jímá hrůza, když se plíživě vrací to, co jsem myslel, že se zde po listopadu už nikdy objevit nemůže. Bruselsko- berlínská normalizace!

Otázkou tedy je: Existuje země, kam se dá před projevy levicové autokracie s militaristickými sklony schovat?

11 0
možnosti
DS

V pralesech jižní Ameriky snad ještě nějaké oblasti zbyly :-D A možná Island, i když kdo ví, jak to tam ve skutečnosti vypadá a hlavně jak dlouho jim to vydrží...

0 0
možnosti
Foto

Ale jděte .. vždyť tu máme přece pořád tu EU coby záruku míru. ;-)

2 1
možnosti
MT

To je nam platne asi jako "Společnost národů" pred 1939. Úkolem teto "společnosti" bylo "udržení světového míru"...

8 0
možnosti