Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte zcela pravdu , karma

0 0
možnosti
Foto

Navrhuju Ochranné opatření zastřením. To není trest smrti, ale vylučuje to s jistotou možnost recidivy. A živit ty šmejdy na doživotí je vyhazování peněz..

1 0
možnosti
JH

Já bych prosil popsat pravicového radikála. Myslil jsem, že rozumní blogeři se k takovému nálepkování a překrucování reality neuchylují.

1 0
možnosti
Foto

Tak například někdo typu Breivika. Snad takový rozumný bloger ví, o kom je řeč...

0 0
možnosti
JR

J37a33n 96R11á75ž

15. 7. 2016 17:14

Karma!

Jen malou připomínku: Zmiňujete se o možnosti terorismu z kruhů pravicových radikálů. Myslím si, že větší hrozba terorismu hrozí z řad levicových radikálů. Viz například okruh přátel pražské "Kliniky". Jejich útoky na ,"Řízkarnu" a policejní auta terorismem je a nechápu, proč jsou jejich činy posuzovány tak shovívavě. Až začnou házet molotov koktejly na policisty, jako guru ekoanarchistů Cohn-Bendit nebo unášet a vraždit politiky jako to dělaly Rote brigade, či Brigate Rosse, bude pozdě..

Už od Francouzské revoluce, všichni skuteční radikálové a vyznavači teroru se rekrutovali z levičářských kruhů.

Jinak naprostý souhlas: Terorismus je terorismus. A je jedno zda ideově pochází od islámského státu nebo od pražské Kliniky.

1 0
možnosti
Foto

J51a47n 28P44e85c53h62a

15. 7. 2016 13:45

Souhlas, ale obávám se, že se dočkáme jen dalších odsuzujících projevů, dalšího vítání tzv. uprchlíků a dalších výzev k toleranci. Ale až ten kotel naštvanosti lidí jednou bouchne, může to být takový nářez jako za Hitlera. (Tehdy byl viník často popraven i s celou rodinou.) Protože už bude pozdě na nějakou humanitu. A to všechno padne ba vrub dnešních slabých a impotentních politiků.

12 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vám. Zároveň je třeba, aby se za teroristický čin považovalo také bombardování nebo palba z těžkých zbraní při kterém zemřou nevinní lidé a za tento čin byli souzeni se stejným trestem vojáci jejichž jednáním došlo k zabití těchto lidí, bez ohledu na to jakou na sobě mají uniformu.

0 0
možnosti
Foto

Pletete si teroristy a legitimní armádu. U vojáků stojí většinou za jejich činy zodpovědný politik, pak byste měl to obvinění poněkud rozšířit směrem tam...

6 0
možnosti
ŠM

přesně tak Vláďo! R^ a karma...

1 0
možnosti
Foto

Ahoj, dík, i když je smutný, mít v něčem takovém pravdu...

1 0
možnosti
JJ

J82i69ř11í 32J20o57n47á21š

15. 7. 2016 13:26

Naprostý souhlas a pro Vás karma!R^V

4 0
možnosti