Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Potkávám je v Praze Podolí a v tramvajích cestou do do centra

0 0
možnosti

V ČR je skoro půl milionu imigrantů. Zdroj: ČT24 15/11/2016 20:00.

0 0
možnosti
JN

Novodvorská, Nový Smíchov... v busu 196 jich jelo 6, samí chlapi 25-30 let a chovali se jako by jim ten autobus patřil

0 0
možnosti
LP

Lucemburská, Seifertova, Jíčínská ...

Jsou to skupinky po 3 - 5 lidech, přesně jak píšete. Lifrují je sem pěkně v tichosti. Imigranty na těchto místech nepotnáte nahodile, jsou videt každy den a nejsou to jedni a titíž

2 0
možnosti
MR

M63i53l23a83n 23R32a84d18e29k

15. 11. 2016 23:55

mozna vas jen vlada zapomela informovat, nic vic za tim asi nebude.

3 0
možnosti
VK

Ani by mě to nepřekvapilo,že je k nám vozí potají.Bohuš má asi slíbené teplé místo v Bruselu,když jich pár přijme.Opravdu jsem zvědavá,kde Bohuš po volbách zakotví.Jedno je jisté- tahle země a jeho původní obyvatelé jsou Bohušovi srdečně jedno.

7 0
možnosti
Foto

J72i22ř49í 58K19i73n60d72l

15. 11. 2016 14:27

V Teplicích majií Arabové koupené činžovní domy. Otázka, která se vtírá zní, bydlí v nich opravdu jenom lázenští hosté. Staví se okolo Teplic rodinné domy. Budou v nich opravdu bydlet jenom lázenští hosté ? To, že zde bydlí početná komunita Arabů již od dob komunistů je také věc známá. Mají zde svoji obec. Jaký je jejich vztah k nám nikdo neví. Jsou zde tři modlitebny a ne malé. Co se zde odehrává asi také nikdo neví. K nám chodí z Německa si kupovat drogy. Několik jich Policie ČR zajistila a vrátila zpět, ale kolik jich nebylo vráceno. To také nikdo neví. Ona to s nimi není žádná sranda.

7 0
možnosti
Foto

Česko a Německo jsou zvláštní země. Zatímco v ostatních zemích se o Evropou valící se tsunami nekompatibilních lidí hovoří jako o migrantech, u nás a v Německu jako o uprchlících. Definice uprchlíka přece říká jasně, že je to člověk prchající buď před živelnou pohromou nebo před válkou. Uprchlík je vděčný za každou pomoc a prchá do nejbližší bezpečné oblasti (země). Tito lidé, nezvyklí se živit prací, si však vynucují cestu do Německa, Anglie, či Švédska, tedy do zemí s nejštědřejším sociálním systémem.

Jsem za to, aby se navzdory politické korektnosti "až za hrob", nazývaly věci pravými jmény:

Žádní uprchlíci u nás a ani v Evropě nejsou. Jsou to migranti. Jdou za bezpracným životem. A hodlají si s pomocí eurovítačů a eurosluníček ten bezpracný život u nás vymoci i násilím...

32 0
možnosti

Vídám je i u nás v Ústí nad Labem. Nic neobvyklého poslední dobou. Dost jich asi jezdí vydatné německé sociální dávky utrácet k nám. Běžné jsou i skupiny mužů 3-4 a neuvěřitelně trapným způsobem pozorují naše ženy. Islamizované Německo má s námi otevřené hranice, tak asi tak no.

16 0
možnosti
VV

Co vím, tak ti různí nakupovači okolo supermarketů, u nás hlavně v Tescu, jsou většinou z EU, nebo kousek od něj, poněvadž to jsou Rumuni, Bulhaři nebo Moldavani s Ukrajinci:-)

2 2
možnosti