Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to tak, žádný Majdan, žádné osvobozování nebo denacifikacece, či další ruské lži. Jde primárně o rozpad Sovětské říše v devadesátých letech, kterou šílená smečka kolem Putina nepřijala ani na vteřinu a kterou byla a je rozhodnuta vrátit zpět, se vším všudy i kdyby přitom měl shořet celý svět. Když Putin seznal, že má dost prostředků na válku, prostě rozjel návrat k sovětskému impériu. Desítky let a tisíckrát omílané ruské fráze o fašistech zanechaly následky. Fašistou je pro rusa prakticky každý, kdo s ním nesouhlasí a z rusů se stali fašisté se vším všudy, svou krutostí a barbarstvím je dokonce překonali.

14 0
možnosti

Přesně tak. Jenže Russko je dnes podobně silné jako byl před lety Sovětský Svaz nebo jen o málo slabší, zatímco USA, Evropa i jiné státy, jako Ćína jsou dnes díky vývoji za ty desítky let mnohem silnější. Ekonomicky i vojensky.

Neboli v relativním poměru sil Rusko velice zesláblo. A slábne každým dnem války na Ukrajině stále víc a víc. Brzo už nebude mít nebo možná už dnes nemá dostatek sil, aby udrželo své kolonie, na Sibiři, v Zakavkazí... Bude stačit jen podnět, aby ten proces rozpadu Ruska začal.

9 0
možnosti