Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K27a32r63e13l 19B54o27k

30. 1. 2019 9:39

Ne všichni diskutující mají nato, aby pochopili smysl blogu.

1 0
možnosti
ZD

Ano někteří mají naštěstí dost rozumu na to aby nepochopili. Zaplaťbůh!!!.

1 0
možnosti
LV

V životě by mě, pane Kroupo, nenapadlo, že s Vámi budu někdy v něčem souhlasit. Ale jak vidno, člověk se pořád učí. Tentokrát podepisuji každé slovo. R^

1 0
možnosti
PM

Já se zase nedivím, že někdo, kdo se díky "vzdělanému odborníkovi" dostane po krk do -ehm- jímky plné výkalů, nepohrdne podávanou rukou, ať ji podává kdokoli a s jakýmkoli (třeba nekalým) úmyslem. A že nevěří podávané ruce toho, kdo ho do těch sr -pardon- jímky strčil, zvlášť když ta ruka drží klacek, kterým ho mlátí přes prsty:-/

2 0
možnosti
VM

Máte pravdu. Ale pouze částečnou. Ony totiž na tomto principu fungují všechny strany, jak níže psáno, minimálně všichni jejich lídři a fungují takto i jednotlivá náboženství. A celý blog (nakonec o tom blogy jsou) je až příliš subjektivně pojatý.

4 1
možnosti
VH

To Vaše tvrzení však platí pro všechny politiky zleva, zprava i středu. A asi nejvíce pro politiky z EU. Ti především nás přesvědčují, že nevzdělaní ilegální migranti nám přinesou blahobyt, mír a menší zločinnost.

4 0
možnosti

I20v47o 68Ž67á31č38e24k

30. 1. 2019 1:05

Tak jste nám popsal, koho nemáme volit. A koho tedy volíte Vy, když nejste ten hlupák?

8 0
možnosti
RA

Paradoxně mesiáše Bábu.

0 1
možnosti
PB

Pane Kroupo antikarma. Plošně jste se sám vymezil a sám povýšil tak jen tím, že jste vymezil a ponížil ty jiné. Vaše úvaha je z 80% plná keců, vaty a k tomu navazující omáčky.

Tohle je bomba:spíše se snaží oslovit lidi, kteří si klidně během života naflákají jednu půjčku přes druhou, lidi, kteří si nedokážou v hlavě srovnat, že když budou bezuzdně kouřit a chlastat, tak je to s největší pravděpodobností zabije, lidi, kteří si nedokážou přiznat, že nemají patent na rozum, protože v životě udělali jen pramálo k tomu, aby si ten rozum tříbili.

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=698516

Já sám jsem měl v životě jednu půjčku za druhou, bezuzdně kouřím a chlastám, mám dva tři přivýdělky, šest dětí, hypotéku a blbou maturitu. Píšu blogy, hraju šachy za okresní město na druhé divizi, vedu dětský kroužek a jezdím pro charitu.

Vím koho jste chtěl definovat, i já takové lidi nazývám "krumpáč z Kolbenky", ale vězte, že takto snadno si na tom názor postavit nelze, natož celý blog.

Ovšem tím závěrem jste si nadělal: Pokud někdo o sobě tvrdí, že ví o většině věcí více, než ti ostatní, v drtivé většině Vám kecá.

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=698516

Souhlasím, a proto antikarma.

11 1
možnosti
KB

K89a13r66e88l 56B57o44k

29. 1. 2019 22:56

Pane Kroupa popsal jste politické vědomí obyvatel velice dobře. Karma.R^

0 4
možnosti
KS

Lidi by měli pochopit, že každý má dělat to, co je jeho prací. A prací politiků je dělat politiku. Já to neumím a nemám na to čas. Politici dostávají za politiku peníze právě proto, aby měli čas obstarávat si informace, na jejichž základě pak rozhodují. Politiky si vybírám podle toho, jestli by se mělo jet víc vpravo nebo víc vlevo. Ale kde a jak si pak seženou lidi, co jim poradí ve věcech, kterým nerozumí? Kde a jak si seženou informace? To je mi srdečně jedno, to je jejich práce, jako mám já svou práci, kdo které mi taky nemluví nikdo, kdo tomu nerozumí. A pokud nabudu dojmu, že pracovali špatně, volím příště někoho jiného.

5 0
možnosti
ZD

Vy to vidíte moc jednoduše. Sice kdyby bylo podobných víc - byl by v republice klid a mír. Hodně lidí si ale neví rady s tím na koho hodit svoje neúspěchy. Nezvedené děti, nevydařený vztah, potřebu chlastat, málo peněz, drahé cigarety atd. atd. A za to můžou všichni Babišové, Zemanové a podobní. Dřív se mnozí chodili vyřvat do hospody, na fotbal. Pivo zdražilo, lístky taky ale počítač a internet má každý doma. Petku s Braníkem si donesou a v teple domova tvoří.

4 1
možnosti
MK

M53i34l85a69n 72K33e75s96l

29. 1. 2019 21:20

Co když ten vzdělaný,chytrý a rozumný je nečestný podrazák někým placený?Takových je také dost.Člověk si holt nevybere.

5 0
možnosti
KS

Proto je poslanců dvě stě a senátorů osmdesát jedna. Blbec se pak snadno vyváží. Horší je, když je na některém místě politik jen jeden.

1 1
možnosti