Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

navrhuji panu Kroupovi přidělit žluté šňůry a učinit ho dévéťákem blogového prostoru

4 0
možnosti
KB

Můžu zkopírovat názor kolegy? Můžu. "No, kdyby se to podalo tak, že by bylo dobré mít určité povinné minimum "vojenské gramotnosti", tak neřeknu ani popel. Mohla by se pak vést další diskuse o konkrétní podobě, rozsahu, časové dotaci..."

2 0
možnosti
Foto

No, kdyby se to podalo tak, že by bylo dobré mít určité povinné minimum "vojenské gramotnosti", tak neřeknu ani popel. Mohla by se pak vést další diskuse o konkrétní podobě, rozsahu, časové dotaci...

Ale to je asi tak všechno, jinak je ten článek strašnej blábol a guláš pátýho přes devátý. Neměl jsem energii to číst celý, vůbec mi hlava nebere, proč je tam třeba tohle:

"Ještě mě napadla jedna možnost - stále se hovoří o tom, že by Rusko zavřelo kohouty s ropou, respektive s plynem. Co když to ale neudělá ruský medvěd, ale ukrajinský tonoucí, ve snaze přinutit Západ k razantnější akci proti Rusku...? Ve snaze donutit Západ k něčemu důslednějšímu, než je prázdné tlachání a směšné hrození prstem na Putina zpoza vysokého plotu...?"

? Tím jste chtěl říct co? Že nakonec půjdeme do války s Ukrajinou? A to už vůbec neberu ta fantasmagorická přirovnání okolo o věštění z vody a tonoucích. Mám pocit, Vladimíre, že vám kolegové v práci nenápadně hodili nějakou veselou pilulku do vaší lahvičky multivitaminového Kubíka, kterou vám každý den do aktovky přikládá manželka společně s třema rohlíkama a májkou.

7 0
možnosti
SK

Pozor - to není věštění z vody ale v vody!!! ;-D

3 0
možnosti
FF

Hola hej, můj hrdino, chci v tvém šiku bojovat,

kdož sú boží bojovníci, hrdě si v něm notovat.

Nedbat žádných jinotajů, svůj život právem položit,

za vládu našich polotvarů,

se samopalem (kdyby někdo nevěděl,útočná zbraň) jít se bít.

4 0
možnosti
Foto

Vladimíre, těší mne:-), jsem ve vaší diskuzi dnes poprvé, také Vám blahopřeji za nominaci na Blogera rokuR^. Na tomto místě bych rád napsal, že k řešení čehokoliv není možné eskalovat a kupit sílu v jakékoliv podobě, ať už jen izolací vlastních sil na omezeném území (vlastním) a víře, že nepotřebujeme nikoho dalšího ať už jsou okolnosti jakékoliv. Řešení není rovněž zvýšení stupně úrovně a bojeschopnosti jakýchkoliv složek ve zbroji. To o čem píšete, může opět u kohokoliv, od koho se chcete jakoby "odpojit" vyvolat pocit jakési "zhrzelosti", tudíž negativní emoce a tyto jak je známo se projeví dříve a nebo později ve své plné síle na místě a v čase, kdy to nejméně očekáváte. Dle mého názoru je Váš článek naplněný podtextem "proti síle ještě větší silou" a pokud to nestačí tak "proti síle ještě větší VLASTNÍ silou". Mám z toho článku tento pocit, ale jinak si vážím toho, že dnes mohu přispět "s trochou do mlýna" i v této diskuzi i jako v podstatě stále ještě začínající bloger-zelenáč. Zdravím Vás a přeji šťastnou ruku v reakcích na to, co se kolem nás děje. Přivítal bych jako žáček trochu více konstruktivity a Vašich vlastních podnětů. Studuji Váš blog velmi důkladně, spousta zajímavých myšlenek.. Děkuji za to, že mohu být tady s Vámi. Karmu Vám dát dnes nemohu, protože to tak prostě necítím.. Nezlobíte se ?:-(

4 0
možnosti
SK

No to mu jí nedávejte, když se na to necítíte. Já mu jí dával stále a jak to dopadlo?! Do ničeho se nenuťte a v klidu vyčkejte odpolední taškařice - bude-li ovšem, Vladimír je mazaný jako Putin a rád si se čtenáři pohrává až zahrává. ;-D

4 0
možnosti
PP

Ženský jste vynechal proč?

2 0
možnosti
MK

Že by se ukázalo, že se zbraní mohou zacházet lépe než Kroupa? :-)

3 1
možnosti
Foto

J93a97n 22A41n25d68r46l23e

4. 3. 2014 10:48

jako prispevek si dovolim odkaz na svuj nedavny blog, aniz bych se nejak chtel srovnavat s vysinami Vasich myslenek a navrhu,  Vazeny autore ;-)

ekluje-li se Vam moje prihrivani polivcicky, mazte (prispevek) dle libosti...

hezky den :-)

http://janandrle.blog.idnes.cz/c/396260/Vojnu-na-ne.html

1 4
možnosti
Foto

Není důvod Vás mazat. S Vaším článkem souhlasímR^

1 4
možnosti
Foto

Mistře, ve Vašem případě je mlčeti skutečně zlato!

7 1
možnosti
Foto

dříve armáda cvičila běžného vojáka 2 roky a jeho životnost v ozbrojeném konfliktu se počítala na hodiny. Pouze specialisti byli schopni vést boj, ostatní byli pouze cílem pro protivníka.

Vycvičit dnes vojáka, který nebude jenom "kanonenfutter" by trvalo podstatně déle, než dva roky a to nepočítám, že jeho znalosti a um se musí neustále cvičeními udržova, případně prohlubovat.

3 2
možnosti
Foto

Za mne karma za zamyšlení, i když odpověď je prostá :)

Pár jednotek našich profesionálů by proti Rusku nestačilo ... bohužel by nestačil ani celý potenciál bývalé ČSLA v plné zbroji :)

1 0
možnosti
Foto

To je mi jasný, taky to v článku píšu, nicméně potvory nemusí být jen Rusáci...:-)

2 1
možnosti