Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vladimíre, poněkud postradám vaše stanoviště k problematice Dejvic. Myslím, že za tím stáli teroristé jako kdysi za těma vokurkama v Němcích, ale dokud to nebudu mít potvrzený od vás, nemůžu to říct chlapům v hospodě.

0 0
možnosti
Foto

V případě Dejvic jde o připomenutí určitých kruhů na problematiku potřeby navýšení investic do pražské rozvodné sítě. Někdo udělal takové malé TY TY TY...

1 0
možnosti
Foto

Tak Rusáci byli a jsou smečka buranů, za tím jejich počinem bych nehledal politiku. Ale vy jste taky pěkně vyměkl, čekal jsem, že větu "Stejně tak, jako Kreml popíral přítomnost svých vojáků na území Krymu v počátcích tamějších napjatých událostí, stejně tak..." dokončíte "Kreml popře i účast ruských hokejistů na letošním šampionátu." :-)

0 0
možnosti

Není to tak dávno, co Tomáš Berdych nepodal (byť po vyhraném zápase) ruku španělskému tenistovi Almagrovi a od té doby už tenis nikdy nebyl tím, čím býval. Směšná dedukce, nemyslíte? Tahat do všeho politiku a nějaké konspirační teorie je trapné a pro většinu sportovních fanoušků navíc otravné. Ruští hokejisté, z nichž mnozí vydělávají v NHL velké peníze, jsou sice podle všeho hrdí vlastenci (např. Ovečkinova sebevědomá prohlášení před olympiádou v Soči), ale to s nějakou politikou má asi jen pramálo společného. Navíc se v mezinárodním hokeji v minulosti udály mnohem větší excesy, než tento trapný „dětinský“ odchod do kabin, když pár borců nevydýchalo potupnou porážku ve finále MS. Chtělo by to trochu víc nadhledu, a pokud mluvíte o tragédii, tak k té možná právě směřuje vývoj v našem hokeji (opět to ale berte s mírnou nadsázkou);-)

6 0
možnosti
Foto

Všechno souvisí se vším. Politické tlaky s přehnaným vlastenectvím nevyjímaje. Můj názor.

2 2
možnosti
DP

D82a28d16a95k 56P46e80t14r

19. 5. 2015 12:23

Máte pravdu, ale nejsou jediní. Připomenu vám OH v roce 72 v Mnichově. Američtí basketbalisté po finále, stav v jejich neprospěch 51 ku 50, se zachovali stejně. Předpokládám, že chování Rusů bude patřičně potrestáno, ale jak?

0 0
možnosti
Foto

Ono se také ne nadarmo říká, že Američan je bohatý Rus...

1 0
možnosti
LU

Pri autorovom hodnotení národa, by každý národ dopadol podobne čo sa týka emócii.

Ako sa chovajú niektorí českí a slovenský fanúšikovia pri hymne po nezvládnutých emóciách?

http://www.levpraha.cz/clanek.asp?id=1602

Pokutu dostal Lev Praha za opakujúce sa pískanie počas Ruskej Hymny a hádzanie odpadkov na hráčov Magnitogorska.

Hráči Lev Praha prehru emočne nezvládli, a po ukončení zápasu napadli ruských hokejistov, a vyvolali hromadnú bitku.

0 0
možnosti
LU

Ovečkin, Malkin a dva další nie sú Rusi?

0 0
možnosti

Asi to jsou původem Ukrajinci. ;-D

1 0
možnosti
MM

Arogance a pocit nadřazenosti nad ostatními je zvláště dnes v Rusku na vzestupu. Jde jen o sport, ale Rusko přeci v rozhodujícím zápase a ještě tak ponižujícím způsobem nemůže prohrát! Dnes to nemuselo být přímo politické zadání, ale vědomí Rusů, že kdo prohraje je zrádce a zbabělec hrálo asi taky roli. Viz ruští zajatci v 2.světové válce.

3 0
možnosti

pane Kroupo,

píšete nesmysly. Rusové prostě to finále emočně nezvládli, a utekli jak malí frackové. Nejspíš za to dostanou trest od IIHF. Ale hledat v tom ruskou náturu nebo politické zadání, to je opravdu od Vás ubohost.

Rusové na tomto mistrovství dostali nakládačku i od USA a přesto do šaten neutekli a vyslechli si americkou hymnu.

5 5
možnosti
JS

Vážený autore, jen pro úplnost považuji za nutné dodat, že přítomnost Rusů na Krymu byla na základě smlouvy . Odchod  Rusů před kanadskou hymnou považuji za vrchol trapnosti. Je to stejně trapné jako Váš názor, že za tím stojí politické vedení Ruska. Obávám se, že zásah politiků nebyl ani technicky proveditelný. Obávám se, že máte nějaké problémy nebo toužíte po povýšení. Přiznám se, že jste mě nepříjemně překvapil.

5 3
možnosti
Foto

Asi každý máme na mysli jinou "přítomnost" Rusů na Krymu. Já samozřejmě vím o smlouvě o přítomnosti Černomořské ruské flotily na Krymu, ale ve svém článku jsem měl na mysli "zelené mužiky" bez označení a vojenských insignií, o kterých Moskva až se zpožděním doznala, že šlo o jejich, tedy ruské speciální síly, což ovšem bylo celému světu jasné od začátku. Zásah politiků je VŽDY možný, a to ať už s předstihem, při vydávání příslušných "not", nebo kdykoliv během času. Pokud tomu nevěříte, nepříjemné překvapení je jak na Vaší straně, pak i na té mojí...

1 0
možnosti
JS

Nejlepší by bylo, kdyby začal zbytek světa Rusko ignorovat.

1 0
možnosti