Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R.I.P. 

Za hezoučkej článek děkuji od ♥️.

0 0
možnosti

P88e36t49r 53S47k96á53l18a

21. 7. 2021 0:00

Originální. Teda originální na tohle téma je Pumpa od Tří sester. Možná jen méně pateticka.

0 0
možnosti
Foto

Musím přiznat, že Pumpa mě trochu inspirovala.

0 0
možnosti
Foto

;-) ,,Vezmi vášeń rudejch retů, vraž do toho Margaretu, k tomu jedno keńo malé, sladkou Havaj, a tak dále. Kamarádi kamarádi, k tomu rým jak maj se rádi, všechno vraž do domku u jezera, zabal to do večerního šera, zapal ohně táborové, a máš píseń pro trempové. ..." P.S.: nebere mě z toho tíseń, tak jen zní recept. Na trempskou píseń;-)

1 0
možnosti

To znáte, jak přijde muzikant do pekla a čert ho zavede do koncertního sálu, kde sedí v orchestru Mozart, Beethoven, Bach, List, Chopin, Čajkovskij, Smetana, Janáček a spousta dalších skvělých skladatelů a hudebníků, a řekne mu - budeš hrát s nimi. Muzikant se zaraduje, že to není peklo, ale ráj a vezme do ruky violu. V tom přijde ďábel jako dirigent a řekne - pánové, konec pauzy a jedem: U stánků na levnou krásu...

3 0
možnosti

Nechte tyhle romantiky někomu šikovnějšímu, moc vás prosím.

0 0
možnosti

Já pane Kroupo slyšel, že tam kdesi, za tamními hvozdy, prý také temně hučí Niagara ... a dík za připomenutí všech těch, kteří se tam - bohužel pro nás osiřelé - schází. :-)

0 0
možnosti

Dal jsem vám karmu, a teď ještě R^. Je to o moc lepší než vaše politicko-společenské úvahy. Zapomněl jste na Mirka Hoffmanna a mně jste naopak připomněl jeho píseň Byl jsem v Country nebi.

0 0
možnosti
Foto

Já zapomněl na vícero kamarádů, co tam už jsou. Není v lidských silách vyjmenovat v jednom jediném blogu všechny. Díky za karmu.

0 0
možnosti

Nej ocenění a vzpomínka je vždy šahnout po tom sladkým dřevu a zahrát něco z jeho , resp. od obou bráchů ....

Byl jsem na jejich úžasném koncertu, kde aplaudovalo skoro 70 tisíc milovníků trampske muziky a jejich písničky mě fascinovali od mala.

Nechce se tomu věřit, ale je to život, Františku RIP.V

2 0
možnosti
Foto

Skoro jsem si zavzpomínal na roky dospívání. Hořící oheň a okolo něj Hubenej Joe, Ušoun, Čára a další.

4 0
možnosti
Foto

Obživne kemp a jaro vítej k nám...;-)R^

1 0
možnosti
Foto

To je moc pěkný Vláďo.... o respektu i mimo žánr vypovídá fakt, že jeho odchod se stal tématem i řady mě blízkých "metalových servrů".... Stánky mi drsňáci poslouchat nezačnem, ale legendy jsou legendy, navíc působí li natolik lidsky jako on jsou žánry nezanedbatelné....

2 0
možnosti