Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

U nás jsou to hlavně strany KSČM a SPD, které by rády lidi perzekuovaly lidi kvůli názorům.

0 8
možnosti
Foto

Ahoj, ono je jedno, jak si říkají, jestli KSČM, SPD, nebo v současnosti v Americe "svatá" BLM. Všem takovým jde o jedno - nedopustit, aby lidi byli skutečně svobodní, a už vůbec ne v názorech...

5 1
možnosti
DH

Ale vždyť Vy sám k něčemu podobnému také nemáte daleko, i když v menším rozsahu.

Stačí pod Vašimi zde preSentovanými bláboly napsat v diskuzi jen trochu nesouhlasný názor a okamžitě vyletíte jak na pérku vyvedený čertík z krabičky, nebo rovnou diskusi vyzdobíte šedivým proužkem aby si nikdo dále nemohl přečíst cosi, co nesouzní s Vašimi pomatenostmi.

2 4
možnosti
JZ

Pane Horáku, vy jste mimo jako vždy, já si pod svými blogy mohu moderovat diskusi, jak chci, ale nebráním nikomu, aby svobodně publikoval své názory. I bloger Nožička využívá práva na moderování diskusí podle svého uvážení. Mazání Vašich hloupých příspěvků je ve Vašem zájmu, aby Vám to neublížilo. :-)

2 1
možnosti
DR

Pane Horáku, ovšem stačí do jeho diskuze napsat pár omletých a trapných frází o ruských a komunistických zlosynech a naopak úžasném Západu a vsaďte boty, že v té diskuzi zůstanete bez šedivého proužku.

Naopak Vás tam za podobné kraviny pak budou plácat po zádech a psát jak jste uvědomělý. ;-D

2 1
možnosti
DR

To říká fakt ten pravý. ;-D

2 1
možnosti
SB

Pane Zieglere, u nás zase někteří filmoví producenti řekli, že si u nich už neškrtne například Martin Dejdar, když otevřeně řekl, že bude volit Zemana proti Schwarzenbergovi.

Můžete namítnout že producenti mohou angažovat koho chtějí podle vlastního uvážení.

Možná mohou, ale už nelze říci, že by u nás lidé, kteří jsou vám názorově blízcí, podobné věci nedělali.

5 0
možnosti