Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Při podrobném zkoumání té fotky uznávám, že jsem neměl pravdu. Macron neskákal po stole, ale po zemi. Uznávám svou chybu a omlouvám se za ni, skutečně jsem měl dojem, že se pohybuje po stole. Uznávám, že tento můj článek je nesmyslný, ale mazat ho nebudu - sám sobě za trest.

4 1
možnosti
Foto

Slovo chlapa. Děkuji pane Kroupa.

2 0
možnosti
Foto

Omlova za Vaší lež pořád nikde,Macron opravdu jenom vstal ze židle.To trapné P.S mělo Vaši trapnost zachránit?Jak by jste asi reagoval Vy,kdyby Vám drze tykal kdejaký čtrnáctiletý puberták,kterého jste označil za "školáčka"....;-)Opravdu nevím o co se tady snažíte....

6 0
možnosti
MS

To zblbnutí se asi týká nejen prezidentů a primitivů, ale i některých blogerů. :-)

1 0
možnosti
JL

Ve svatém rozhořčení jste zcela přehlédl, že jediné co pan Macron udělal je to, že vstal ze židle. Pokud je to pro vás primitivismus, tak Bůh s vámi.;-D

Jak už zde někdo poznamenal, monitory jsou totiž umístěné na zemi, nikoli na stole!

9 0
možnosti
Foto

A stejně skákal nepřiměřeně!!!

0 1
možnosti
Foto

Stejně tak spontánně se radovala i chorvatská prezidentka!

Škoda, fandil jsem Chorvatům, za první poločas by si to zasloužili. Ale je to sport a k tomu emoce patří. A věřím tomu, že tento kontakt mezi prezidentkou a prezidentem jen pomůže k navázání jejich společného přátelství!

Jsem zvědav, pane Kroupo, zda se dokážete omluvit za vaše nepravdivé tvrzení, že prezident vyskočil na stůl a choval se jako lidoop.

Tak nesmyslné mazání příspěvků vám jde, teď ještě omluvu, zdali jste ji schopen.

5 0
možnosti
Foto

Já také, do určitého okamžiku, fandil Chorvatům. Ale připadá mi vtipné, že v tom úhoru, co zde panuje, pojednal autor francouzského -96% skákajícího prezidenta.

0 0
možnosti
Foto

Popravdě, fandila jsem od začátku Francii, tipovala jsem ji na vítěze, tak mě fotbal včera potěšil. Sympatický mi byl i tým Chorvatska a také jsem mu celé mistrovství hodně přála. Ale nezdemolovala jsem z radosti ani jednu věc, zřejmě budu nemoderní.:-) Hromadné oslavy, kdy se ničí cizí majetek, lidi se začnou chovat stádně, protože v anonymním davu se to tak krásně demoluje, neuznávám jako poctu fotbalu, to už není čirá radost, to je kriminalita, která nemá se sportem společného nic, než tu příležitost řádit.

Ale spontánní radost francouzského prezidenta byla spíš roztomilá a taková lidská. Je fajn, když se i člověk na vysokém státnickém postu na chviličku nekontroluje, není za každou cenu kožený. Stejně tak se mi líbila spontánnost chorvatské prezidentky. Takže, pokud by se prezident takto choval na mezinárodní konferenci, bylo by to neomluvitelné, ale při příležitosti, kdy se jeho země stane fotbalovým mistrem světa a jásání nepřekročí rozumnou časovou míru, je to pochopitelné a pro mě omluvitelné.:-)

7 0
možnosti
Foto

Dobrý den, rozumím Vám. Víte, já bych to asi také skousnul, kdybych si nevzpomněl na to, jak nedávno pan Macron peskoval toho studenta, co ho také jistě v euforii mladické nerozvážnosti nazval Manem. To tehdy bylo ze strany Macrona hodně unfair, když už se mu ta poznámka nelíbila, mohl ji přijít a dělat, že ji neslyší: Ale to on ne, on si najednou vzpomněl, že je následovník Napoleona a bác.

1 3
možnosti
Foto

No nevím, ale to skákání prezidenta Macrona po stole bych mu odpustil.

I prezident může projevit radost způsobem, který se vymyká bontónu a prezidentské etiketě. A to nejsem žádný fanda fotbalu, ale atmosféra při finálovém utkání byla úžasná a obě mužstva předváděla velmi dobrý fotbal.

Pro tlupy řádící v ulicích, rabující a podpalující auta nemám žádnou omluvu, ničení majetku druhých není omluvou pro sebevětší průchod radostných emocí.

11 0
možnosti
Foto

Pane Petřík, naprostý souhlas s celým Vaším příspěvkem.

1 0
možnosti
Foto

P14e50t91r 96O44m38e25l49k40a

16. 7. 2018 13:32

My se máme buď hodně dobře, když se tady řeší, kde francouzský prezident skákal na fotbale, nebo jsme už dočista zblbli:-/.

6 0
možnosti
Foto

To je fakt. Roupama nemáme co dělat.

1 0
možnosti
JB

J15i10r53i 28B75o92r

16. 7. 2018 13:31

Monitory stojí na zemi,na zemi.Porovnejte to se sedícími.Rv

2 0
možnosti
Foto

Paní Jandová vzhledem k tomu, že neumíte napsat jiný než urážlivý příspěvek, tak se v mých diskusích raději ani nenamáhejte, budu vás mazat, jako špinavou tabuli.

2 1
možnosti
Foto

Myslím si, že Francouzi můžou říci, že mají mladého, temperamentního prezidenta v plné síle, s kterým se dokáží společně radovat.

To my nemůžeme.

6 0
možnosti
Foto

A to Vám vadí? Chybí Vám poskakující prezident? Tak to byste se měl orientovat na spolek aerobiků a jejich prezidenta.

1 0
možnosti