- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pane Vladimíre, trošičku na mě působilo "rušivě", v jinak hezké vzpomínce, to rádio. Rozumím trochu elektronice, dal jsem si dohromady diskuzní počty, takže jste poslouchaly, samozřejmě bateriový, přijímač z r 1974. určitě neznáte značku ale listováním v mém opravárenském manuálu jich moc nebylo, tranzistory byly v plenkách a přijímače tímto samozřejmě také(vzhledem k životní úrovni). Promiňte mi tento detail, o ostatním nemohu diskutovat. Zdraví Jirka Mitáček
jen toho kořání je tam možná přespříliš. Každý má holt různý chutě.
Já bych to klidně ochutnal, kuřátka jsem měl vždycky rád.
Toto kuřátko se podávalo s rýží. To je dobře, protože s kroupama by to nebylo vono.
o dukátky, to bude Vládík moc a moc smutnej...
jak vidím, tak jsem to taky koupil ale u Kroupů bude asi zkažený celý večer...kancování nebude
cas straveny u tv u olympijskych sportu, nejak tady tomu chybi stava, stejne jako receptu, takze vazeni, loucim se, preji hezky vikend vsem ne zrovna priznivcum Pana Papinaka Ano, neni to Rambo, je to Papinak. Porad pod tlakem, dost prska a obcas vybouchne
kdo je u tebe Hambáč, sůvo?
a hrdě tomu říká Zdivočelé kuře...a co ta rozvařená rýže? Vy děláte ostudu lidem, který uměj vařit a jestli nějaká ženská tady vzdychá, že je to inspirativní a skvělé, tak asi neumí ani uvařit vodu na čaj. Tohle je další kulinární hřích. Příliš mnoho chutí se tam mlátí a kuře nic moc. Příště zkuste něco jednoduchýho, jako míchaný vajíčka, ale prosím bez Worcersteru, bez kečupu, bez majoránky, jo? Tak ve skladě filtrů na vodu padla a Rambo se chystá na ryby. Na nákupy čas nemá, rodinu nakrmí tímto a hurá do divočiny na ryby. Nebo budeme tento víkend doma a půjdeme jenom do parku venčit pudla a mlátit smažky?
Na rozdíl od vás, pane kolego blogere, Davide Michale, budu normálně o víkendu žít. Řekl bych, že vám to vaše fruktariánství a veganství leze na mozek... V.Kroupa
inovativni. Vubec to neni zmrseny recept na Kure ala bazant, ten zazvor a provensalske koreni to proste dela jedinecnou krmi, vubec, ale vubec, to neni preplacane. Autore, tohle chvalim, vypada to bozsky. Zcela urcite bych to nepojala tak, ze bych se drzela zakladniho receptu a delala to jako toho bazanta, protoze jinak toho koreni je mnoho, tj. korenova zelenina, cibule, bobkovy list, slanina, tymian a trosku majoranky. Ne, tak bych to nedela. Autorovo je lepcejsi. Urcite. Ano. Autor je sikovny a pohledny kuchar, ktery vzdy vi, jak spravne namerit koreni a zkombinovat je.
No vidíš, že to jde. Co tě propleskla ta Řekyně, jsi jako vyměněná
to co je na tom taliri, to se jako ji? Autore, vy mate i to prijmeni tuctove......