- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
...marinovat (a ještě v limetce, která je agresivnější než citron), potom smažit a ještě půl hodiny zapejkat zalitou smetanou (při tom množství na obrázku se v tom ta ryba musela zprvu přímo vařit) znamená, že je ryba uplně na hnačku a všechny možný pozitiva jsou v tý kaši na padrť. A nevěřím že ne.
Vypadá ta ryba na fotce nějak ,,rozvařeně"...? A představte si, že přesně tím popsaným procesem prošla - a maso bylo krásně celistvé. Nevěřte, když nechcete, já na rozdíl od vás tu rybu jedl a vím, že byla dobrá.
A měl přidat sojovku a kečup???
Nějak jsem nepobral, že bych filety měl nejdřív usmažit a pak ještě 30 minut zapékat.
Já raději rybu co si sám chytnu, česnek bych osobně na rybu nedal, ale tchán si tam opravdu klidně dá dva stroužky, aby přerazil chuť ryby. Jinak tou smetanou z toho uděláte jen kalorickou bombu.
mít regenerovaná játra. To si pak pan Vladimír může dopřát i takovouhle "mňamku". A my s ním. Mňam mňam.
že jsem o téhle rybě ještě neslyšela a recept mě zaujal ze dvou důvodů.Vzhledem k mé nemoci nesmím mořské ryby a ani ryby s kostmi.Zbývá jen pangasius a teď ta tilapie.Takže recept vyzkouším.Asi vynechám tu smetanu,kterou rovněž nesmím.
radeji si o te rybe neco zjistete, nez se do ni zakousnete Je to na stejne urovni jako pangasius.
člověka,kterého asi zdejší přispěvatelé z různých důvodů nemají v lásce.Musím říct,že jsem opravdu překvapena "úrovní" příspěvků,které psali dospělí lidé? Opravdu? Je to smutné čtení,.Pokud mi někdo vadí,nic od něj nečtu, ani tam nekliknu.
(dost bych se divil, kdyby se toho vůbec někdo dotknul)
Nestacilo by ji jenom upect? No nic, my jsme ale take varili:
http://wendydnes.com/2011/02/25/kdyz-vari-krokodyl-polevka-banga/
Jako dobrý, ale trochu mi tam chybělo takový to ňamňání :-D
jak si to muzete dovolit ? proc nevarite podle rozkazu internetovych zvanilu