- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kroupa je dobrej klaun. Jestli tohle je vareni, tak ja jsem telepaticky programator delfinich mozku.
... předstírání kulinářského umění slouží autorovi pouze k tomu, aby bylo jeho jméno viděno "v novinách", čímž dojde k ukojení jeho přebujelého ega. Má prostě pocit, že je zrozen pro psaní a musí to ze sebe dostat, stajně jako vizionáři z trouby, dokud je řádně rozhicovaná. Nemějme mu to za zlé. Vlastně tu touhu nás všechny neustále oblažovat, tu nervy drásající povídkou z drsného prostředí, tu žaludek drásajícím pokrmem, nemůže ovládnout. Buďte přátelé trochu shovívaví
nepřipadá vám že vy děláte totéž, neustálým vytahováním diskuze nahoru se snažíte o co? stále cítíte předvést panu Kroupovi to jak jste dokonalý a o mnoho lepší než on?
Vracim diskuzi zpet k vareni. Verdikt: prisadami vyborne, muze byt chutne, trebaze tezke tukem. Technologie? Zalezi jestli maso ma byt nakonec pecene nebo varene. Pokud varene - klidne naskladat do pekacku, pokryt alobalem a postupovat podle receptu.
Pokud ne, je treba zmenit technologii a maso zatahnout, opect na obou stranach nez jde do pekacku, lehce osmazit dalsi prisady a nakonec na panvicce udelat stavu s pivem. V idealnim pripade kdo to chce mene tucne, odlije trochu vysmazeneho sadla z te anglicke slaniny, nez na panvicku naleje pivo.
Stavou bud zalit maso a prisady nez jdou do trouby pod alobal, to usetri cas, ale maso bude i tak trochu vic varene nez pecene. Nejlepsi vysledky dava cesky zpusob peceni masa, kde se stavou maso postupne podleva pri peceni.
Dobrou chut.
Zvoleni technologie zalezi na kuchynskem umeni a casu, ktery dotycny na pripravu jidla ma.
Technologie popsana v blogu je oblibena mezi temi Anglicankami, Australkami, Americankami apod, ktere neumeji varit a ridi se podle navodu na obalech praskovych omacek. Ktera z nich to v kuchyni umi, ta pochopitelne nepouziva praskove omacky ani recepty z nich.
Jinak ale nutno dodat, ze pokud vari chlap v kuchyni mene zkuseny, nebo kdo nema cas na behani kolem plotny a trouby a potrebuje mit uvareno chutne a jednoduse s minimalni praci a bez ohledu na konecnou strukturu masa, tomu ten v blogu popsany recept bude vyhovovat.
On pan Kroupa nejen, že nechává nesmyslně mazat příspěvky jiných. On má totiž i tu výsadu, že jeho nevhodné příspěvky se mazat nesmí.
V jiné z diskusí mne tituloval jako vola. Celkem logicky byl adminem jeho příspěvek smazán a spolu s ním i celé vlákno se slušnými příspěvky. Admina zřejmě dělal nějaký nezkušený junák, který nevěděl, že příspěvek p. Kroupy si nesmí dovolit smazat. Jaký byl proto můj údiv, když se po nějaké době tento jeho příspěvek opět objevil zpátky na svém místě (asi málokdo pochybuje, že po "zásahu" p. Kroupy skrze spřízněnou duši), ovšem už bez celého vlákna, navazujícího na tento příspěvek.. Ale p. Kroupa nás bude zajisté ujišťovat, že v tom prsty nemá.
Ne, už vás nebudu ujišťovat vůbec o ničem. Nemá to smysl. Když napíšu, že jsem v tom prsty neměl, stejně mi neuvěříte, když napíšu, že jsem v tom prsty měl, nebudete mi věřit, že je můj ,,vliv" tak veliký. Tak si trhněte nohou a myslete si co chcete. V.Kroupa
Z diskuze pod článkem "Štěstí? Co je štěstí? Možná jen pár žížal..."
10.02.2010 12:29 Bucharovic: Váš názor na mou ,,ješitnost" mě věru nezajímá a pokud se ptáte, zda jsem se zasadil o smazání vašeho trapného příspěvku - tak s klidným svědomím říkám, že ANO a budu tak činit klidně dál, pokud to uznám za vhodné.
A co má co dělat v tomto případě příspěvek z jiné diskuse, týkající se příspěvku v té jiné diskusi? Otázka Istvana kady zněla, jak to jen ten Kroupa dělá, že ty příspěvky zmizely i z verze se ,,smazanými". Kdybych označil ten příspěvek, o kterém se bavíme TADY, tak bych to klidně přiznal. Mohl ho označit doslova kdokoliv, ale to vy víte, jen oblbujete čtenáře, neznalé zdejších poměrů, pafffko. V.Kroupa
Já nemám se smazáním těch příspěvků společného vůbec nic. Je tak těžké to pochopit z mého příspěvku o tsunami a spol? Co se týká toho smazaného příspěvku, kde se psalo o prokázání identity, tak jsem tam nepsal nic o tom, že by to redakce požadovala po komkoliv, ale o tom, že jeden z diskutérů to učinil sám a dobrovolně. To je vše. Víc k tomu nemám co říct. V.Kroupa
tak to, ž s tím nemáte nic společného, Vám budeme věřit asi tak, jako že Vám je fuk, co si o Vás kdo myslí, jak se nám snažíte taky neustále namluvit...
Zajímavé, jak to Kroupa dělá. V pátek tady někdo psal nějakému Patovi, proč mu maže příspěvky. Ten pán psal, že se jmenuje Věnceslav Kroupa, tak nevidí důvod proč by nemohl vždy na konec svých příspěvků psát V.Kroupa.
Kroupa mu na to odpověděl, aby mu tetykal - a že dokud neprokáže jako jeden diskutující, že se opravdu tak jmenuje, tak mu budou příspěvky mazány.
Věnceslav kroupa se logicky ptal, jak a hlavně proč by měl něco takového dokazovat. Přispělo k tomu víc lidí.
Pak to někdo - nikdo jiný na tom nemohl mít zájem - nechal smazat - tak, že to v této "diskuzi" není ani, když si dáte možnost diskuze včetně smazaných příspěvků.
Takhle by to asi nemělo být.
Upozornit
Myslíte si, že tento příspěvek nepatří do veřejné diskuse? Pošlete
tip redakci, prosím.
tohle vypadá moc dobře. Já podlívám pivem i ražniči a plno jiných dobrot. Jinak něco podobného dělám i já, jen tu krkovičku potírám hořčicí, na to cibuli a česnek, slaninu a navrch nasypu strouhaný sýr. Aby se sýr neroztékal, tak se jemně posype strouhankou. Je to moc mňam. pa
Jak se na ty obrazky divam, sliny se mi sbihaji. Musim to uvarit. Frank Krejci
Pane hrábě,pěkně tu blbnete.Už od rána.Na sociálce čekají