- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
...ledva domlátí na procházce smažky obuškem, už ve slušivém fiží zalévá s písní na rtech bazalku na východní straně své panelové rezidence. Krátce nato v koketní zástěrce vykrádá dostupné kuchařky a "svoje" geniální šlichty fotí kompaktem z Lídlu. Poté fundovaně pohovoří o běhnách a onanii a aby nebylo mýlky, jaký je to chlapík, navlékne své otylé tělo, do kostýmu, který mu dodává sebevědomí, ale působí v něm komicky a je za drsného urňáka. Potom ovšem přijde tchýně a Kroupa utíká s odpadky do popelnice...
Diskusi pod svým článkem o vaření a nestačím se divit, kam až se dá dostat od špaget. Mně osobně je už několik let šumák, kdo byl, nebo nebyl důvěrníkem a pod jakým jménem ,,sloužil". Chápu, že jde o věc osobní cti některých z Vás, ale nemyslíte, že za prvé - debata (jakákoliv) s některými ,,indiány" prostě nemá smysl a za druhé - myslím, že pod receptem na jídlo je taková debata více než úsměvná... Hezký den. V.Kroupa
STB.... frontman Šesták, ale to ty nemůžeš znát
kotlíkářské kutálce
Asi nemocnej človík
dneska nelovíš? No tak jsem to řekl veřejně, jak to je s tebou a tvým naháněním bab po diskusích.... naháněl jsi i mně , když jsem si dal babský nick
Vláďo ty mi zase dáváš, copak bych si to mohl někdy tak dokonale připravit? No nic, tak si aspoň ohřeju párky, aspoň že to jsou kvalitní se sýrem od mistrů řezníků od Ponnatha, jemné vídeňské. Ale jinak tvůj report potvrzuje jak může dobrý jídlo souviset se sexem, či s jeho některýma formama. Musím se usmívat, jak to tady jednoho diskutujícícho, zřejmě sexuálně frustrovaného exhibicionistu rozšouplo tak, že hned začal jedné diskutující vrkat cosi o masturbaci. Asi nějakej šetřílek, co nemá ani na to, aby si zavolal někam na to 900...
Ale jinak, přestože jsem si pochutnal jen opticky, karmu ti dávám. I když si tím řežu pod sebou větev, protože se mi tak od mýho 198. místa vzdáliš ještě víc, než o těch 9 příček jak je tomu teď.
No, nevím. Pokrájet, naházet na pánev a zasypat sýrem - to je postup u většiny receptů p. Kroupy. Zas tak složité to nebude,ne? A o karmu se nebojte, však si ji vzájemně zase naklikáte. Ale jste hodný, víte, že karma je hlavní důvod, proč p. Kroupa píše.
Vse nahazene dohromady, obrovske kusy cesneku, neloupana rajcata atd. Vse posypano jakymsi syrem z plastikoveho pytlicku. S parmigiano reggiano to ma asi spolecneho co? K tomu prezentace v levnych talirich na levnych plastikovych podlozkach na jeste levnejsim plastikovem ubruse. Kdyz uz mate umyvatelny plastovy ubrus, nac tam jeste davat plastikove podlozky?
Zacinam mit pocit, ze skolni jidelni meho detstvi varila uplne delikatesy, zlate spagety po milansku ...
Kroupo, varit neumite a prezentovat uz vubec ne. Muzete si podat ruku s Babicou. A verte, to neni kompliment.
Tak za a/ být dámou, co chodí na gábl zřejmě jen do Ritzu, tak bych nevolil oslovení spolužáků v první třídě a šupnul bych před Kroupu pane, příteli, kolego či aspoň chlape jeden, a za bé - titulek přeci zní, když vaří chlap, takže to vám mohlo avízovat lehce sportovní přístup. TaKže pokud jde o mě, prezentace se mi líbila. Jinak jestli umí vařit to posoudit nemůžu, nechutnal jsem totiž, a divím se jak to můžete posoudit vy. A proč loupat rajský a zbavovat se vlákniny? ´To přeci tělu neublíží? Stačí vykrojit stopy po stoplách a je to
to zase bude materiál
Tipuju to na kuřecí prsa zasypaná tunou nivy.
Vláďo, jak udržujete čerstvou bazalku? Já si vždycky koupím květináč a za chvíli mi bylinka zaschne - zalívám:-). Při její ceně kolem 40Kč je dost drahý špás kupovat pořád nové a nové.
Zdravím
Hana Němcová
.... a ta voda taky není zadarmo Klid, Kroupa je nejen dobrý gynekolog-amatér, ale i věhlasný Mičurin. Jen co namaže obušek čerstvou vazelínkou, jistě poradí