Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

esendriel

11. 9. 2009 23:06
Zítra k obědu

No zní to hezky.. krkovicka koupená a vše ostatní tu také najdu .. teda krom brambor ale to se nejak zařídí ;) díky

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

30. 8. 2009 10:42
já bych jed

;-(

0 0
možnosti
M

motylek_02

29. 8. 2009 21:31
vau

:-) hmmm. inspirace na nedeli. ty rizky vypadaji megaobrovsky.

0 0
možnosti
IR

yntelygent:-)

29. 8. 2009 13:57
Tedy,

čtvrtá přísada k obalování vypadá zajímavě. Používal jsem většinou jen samotnou hořčici. Krkovice je opravdu the best of pig meat;-D Dělám ji i na přírodno. Teď se musím vydat do krámu pro maso, ach jo. Jak si mám udržet aspoň jakous takous figuru? ;-D

0 0
možnosti
P

petrulenka

29. 8. 2009 6:40
Jáhly se nekonají.

Argentina dle předpokladů zvítězila za 59 minut 3-0 na sety,25-15,25-15 a 25-10.R^:-) Bohužel, soudruzi ze SAZKY již sázky na další utkání omezili tzv 3-Akem,tudíž je nelze vsadit samostatně.Klasika.Rv;-O A to dnes hrají Argentinci s dalšími  outsidery z Chile.:-/ Ale i těch 9 000 kč za 59 minut  je slušných. Kdo z vás je má ?Můj přítel ano.V

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 8. 2009 6:49
Re: Jáhly se nekonají.

Fajn, tak si udělejte ty moje řízky, když už na tu krkovičku máte;-) GratulaceR^ V.K.

0 0
možnosti
S

simsII

28. 8. 2009 21:27
U těch

brambor by snad bylo lepší zvolit - vložit do horké vody, jinak je to zajímavé a řízky vyzkouším.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

28. 8. 2009 22:42
Re: U těch

NE - brambory vždy jen do studené vody!!! Když je dáte do horké, tak se začne vařit voda dřív, než se prohřejí brambory  a ty jsou po době, kdy by měly být už uvařené ještě uprostřed tvrdé a syrové. Když prodloužíte dobu vaření, jsou zase rozvařené. Je to jako s vejci, když je chcete vařit natvrdo - jen do studené - odzkoušeno lety praxe...;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

28. 8. 2009 20:43
Řízky,

doporučuji někdy zkusit nesmažit je na pánvi, ale v pekáčku hezky v troubě. Jsou mnohem křehčí, naprosto skvělé. Jinak za tip díky, řízky miluju!R^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

28. 8. 2009 22:46
Re: Řízky,

Ahoj Štěpáne,

Jo o řízkách v troubě už jsem slyšel, ale nikdy jsem nezkusil. Asi to prubnu, dík za tip. V.;-)R^

0 0
možnosti
LM

Winebibber

28. 8. 2009 18:27
koukám na to...

sakriš... tohle jsem neměl číst :-)... mám hlad jako vlk a po přečtení tohoto článku se můj žaludek přestává ovládat ;-(... asi zabalím práci a skočím naproti k vietnamcům do bistra... třeba budou mít i nějaký žííížek ;-D ...dobré "počtení" R^

0 0
možnosti
M

MonstaMob

28. 8. 2009 17:30
Bašta

Ježišmarja chlape já mam hlad že bych pad. V kapse ani korunu, vejplata po víkendu. Vy mě níčíte. Každopádně vyzkouším. Vypadá to svkěle !

0 0
možnosti
P

petrulenka

28. 8. 2009 15:51
Já tedy moc nevařím,ale

zato vám povím,že můj přítel právě vsadil celých 900 000 kč na výhru volejbalistů Argentiny proti volejbalistům Bolívie v kvalifikaci na mistrovství světa ,u SAZKY,v kurzu 1,01,bez manipulačního poplatku.:-) Můj přítel říká,že domácí Argentina naprosto s přehledem vyhraje 3-0 na sety.A můj přítel se nemýlí.VR^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

28. 8. 2009 17:13
Re: Já tedy moc nevařím,ale

Specielně pro Vás asi sepíšu recept na jáhlovou kaši. Možná se Vám bude hodit...8-o V.Kroupa

0 0
možnosti