- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
i ne, vážně?!
Vypadá to zrave.
Kliknu rozhodně "SEM" a juknu na další.
Ty jo, slintám! Fajn inspirace, těším se na další. Navrhuji "Řád Idnes vařečky", už za ta léta. Já přihopkala až čtyři roky po tobě.
To je vidět, páč kdybys tu byla dřív, tak bys přihoBkala. Tomu nemůžeš rozumět, to dají jen pamětníci...
Na roztaveny máslo na pánvi trochu soli a pár lístků čerstvé šalvěje. Másla musí bejt dost. Nechat chvíli listy macerovat v soli a másle a pak už jen prohodit uvarenejma špagetama a nechat chvíli odležet. Naservirovat na talíř, zakapnout trochou oleje, lehce zapeprit peprem z mlýnku a sypnout hrstku čerstvě nastrouhaný parmazanu. Může bejt i pecorino. Ale jen lehce. Roli má hrát šalvějovy máslo. Sklenice rýnskýho ryzlinku se hodí náramně. Jednoduchý jídlo a zatím chtěli všichni přidávat. Doporucuju vyzkoušet.
Jo, to zní hodně dobře, určitě vyzkouším. Díky za inspirejšn.
Zajímavý recept, rád vyzkouším.
A líbí se mi, jak to máte všechno pěkně stylově naaranžováno.
Karma, děláš mi chutě. Jsi dobrý, můj bratr vaří skvělé špagety, já je vařím po řecku, tj. dohromady s masem - je to fajn. Ale dala bych si ty Tvoje.
Vypadá to nadějně :-) palec hore.
Moc složité. Já mám uvařeno za 15 minut: 1 cibule, 1 balení řapíkatého celeru, 2 porce semolinových těstovin (nejlépe forma torti), konzerva tuňák steak 120 g. Podusit do sklovata cibuli, pak do toho vrazit na kostky nakrájený řapíkatý celer a dusit až do měkka, mezitím vařit těstoviny. Na závěr do pánve prdnout konzervu tuňáka promíchat a podávat s těstovinami. Už teď slintám.
Možná to vypadá složitě, ale opak je pravdou. Kdo rád krájí, má to v cuku-letu
Ta pancetta , či co to je, by možná chtěla předtím osmažit. Tedy určitě, tedy pokud není a jen to není vidět na foto.
Není smažená, mně chutná tak, jak je, "syrová", krásně šťavnatá. Bojím se, že kdybych ji smahnul, že by byla suchá a to mi nechutná.