- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
u protinozcu zas plati pravidlo, ze nejucinnejsi vyprostovak je "chlup ze psa, ktery te kousl", jinymi slovy: na rozehnani opice zas patri neco s alkoholem, ale obvykle michanym s necim pikantnim jako smesi Worcesteru a ruznych alchymistickych smesi.
vyprošťovák byl výbornej...sice nebyl potřeba,. ale jako chuťovčička to bylo super...
Ahoj Šárko. My jsme ho s ženou měli až včera (nějak nebyl dřív čas) a musím říct (můj názor), že jsem ten poměr vody, octa, oleje a všeho dalšího, docela strefil . Chutnalo mi to a doufám, že těm z Vás, kdo si ty hermelíny podle mého receptu připravili, to chutnalo taky V.Kroupa
... s těma receptama někam. Kdo se na to má koukat, když do ledničky daleko?
Furt je lepší mít daleko do ledničky, než do výplaty... V.Kroupa
ale bylo by škoda to jíst v poopičním stavu.Lépe je za střízliva si to vychutnat
Nakládané hermelíny jsme dělali zrovna na vánoce (hodně tradiční, žejo ), bylo jich 10 a už jsme je sežrali. Tohle vypadá taky moc dobře, akorát asi bych trochu přitlačila s feferonkama případně čili papričkama, a hermelíny bych nakrájela napříč a napatlala je i uprostřed. Nevím, jestli to stihnu teď na silvestra, ale ono se to neztratí ani v lednu (únoru, březnu... červenci... říjnu... )
Hermelíny nekrájím od té doby, kdy se mi ve sklenici skoro roztekly a nešly ven potvory. Tak je nechávám vcelku a od té doby spokejnost. Asi ten ocet urychluje jejich ,,rozležení", ale je to mňamka V.Kroupa
jen jsem recept velmi zběžně přelítla očima,protože žádný vyprošťovák potřebovat nebudu.Při pohledu na jídlo mi žaludek vibruje a snažím se ho udržet v poloze dole.Mám hnusnou chřipku takže celé svátky jsem si vystačila se staršími rohlíky.Ale Vám přeji veselého Silvestra a v Novém roce zdraví,peníze a bezva recepty pro nás.Zdraví D:O.
A hlavně štěstí! Na Titaniku byli taky všichni zdraví
Vypadá to dobře a určitě to dobrý bude, jen nevim jak se spolu popasuje ten ocet s hermelínem.Stránku uložim a až bude nálada, vyzkoušim.
S tím octem to náhodou není špatné a myslím, že to urychluje čas zrání a tak se to fakt dá baštit už po pár dnech. A kdo nemá rád hermelíny, nebo se jich s octem bojí - no tak ať tam naskládá klidně samotné buřty, fantazii se meze nekladou V.Kroupa
nedrážděte mně, už jsem přes svátky přibrala 2 kila....