- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
firmy a potrebuji posudek kucharskeho znalce, jestli tam nevari ucetni knihy... dekuji
Všude je vaří, to chce klid... V.Kroupa
Ahoj Šárko,
Tak příště to zkus i s tou cibulí a Nivou a uvidíš ten mazec... V.
já to úplně cítím..já vůbec celkově ráda zapékám, všemožný kombinace. Je to hrozně pohodlné a rychlé, prostě něco pro mě. A co je zvláštní i když to je ze stejných surovin, vždycky to chutná jinak. A niva..hm, o té se ani zmiňovat nebudu, tu zbožňuju
Ahoj Jani,
Jo, jo je to bašta a Niva je k zapékání jako vynalezená!!! V.
otazka: muzete existovat par dni bez Nivy?
Mimochodem,co to zkusit s brambory ve slupce? nebude to taky dobry?
Tak dobrou....Vypada to moc dobre.
Chce to zkusit na oba způsoby.
Já věděla, že se tu dnes zase mlsá. Páteční dopoledne, chuť ti zvedne. A já mám šanci jít na kuchaření, až je to vychladlé.
Na obrázku se to tváří opravdu pěkně...a určitě to tak i voní a chutná Včera jsem zkoušela ten Váš zapečený bramborák a chválím. A tohle taky asi budu muset zkusit. Taky je fajn, že si vystačíte s jedním pekáčem a max. pánví. To když vaří můj chlap, tak zašpiní půl kuchyně a já pak potřebuju dvakrát víc času,abych to uklidila, než kolik bych potřebovala na to to uvařit sama...a v diskusi k jinýmu článku, jsem se dozvěděla, že máte rád buřtguláš, máte recept?
Můj recept na buřtguláš najdete tady
http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/95861/Kdyz-vari-chlap-aneb-Vladuv-burtgulas.html#t2
a všechny moje ostatní recepty, včetně toho na buřtguláš najdete, když kliknete na slovo -,,SEM", které je posledním slovem mého receptu V.Kroupa
a šla spát...jo tak jsem zbitá, ale vypadá to krásně. Líbí se mi, že más u vaření tak čisto. Tebe je pro jednu ženu vážně škoda. Tak holt v příštím životě si tu frontu na Tebe vystojím
V příštím životě se fronty nekonají, tam si povolím mnohoženství a bude!!! V.
já bych vás nejradši adoptovala..... (neříkejte to vaší paní)....
Neřeknu, ani nemusím, ona sem chodí taky V.K.
nedal by se alespoň poslední obrázek nějak teleportovat?????
A to si představte, že když jsem to fotil, tak jsem cítil tu vůni - opečených brambor, vůně krkovičky se tak krásně prolínala se slabou vůní zelí, provensálské bylinky zavoněly jen tak jako mimochodem a ta rozteklá Niva... Jen jsem to zmáčknul, hned jsem to sežral!!! V.Kroupa
Ano, buchty jsem pekl - jednou. Byly dobré, ale přeci jen, přes pečení je u nás moje žena - já jsem přes maso a ona přes mouku. Máme to takhle hezky rozdělené. V.Kroupa
tobě nevadí, že drtíš to tlustý mezi zubama?
To ,,tlustý" je právě to, co mi na krkovičce chutná nejvíc - o tom krkovička je. Je to dobrý na šlachy, měl bys to jíst taky. Počkej, až se stáří zeptá... V.K.