- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já jsem se mistře rozhodl udělat si oběd dle Vašeho receptu v neděli, ale jelikož na brambory moc nejsem, udělám si k tomu Váš věhlasný knedlík.
http://miladasouckova.blog.idnes.cz/c/370545/Kdyz-vari-zencka-aneb-jak-se-varej-knedlici.html
Teda pardon... vlastně tady...
http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/367217/Kdyz-vari-chlap-aneb-konecne-knedlik.html
Omluvte mé zpoždění, Mistře, ale teprve nyní jsem odložila zástěrku. Vypadla mi elektrika, zrovna když jsem házela cibulku na pánvičku, tak jsem to musela doklohnit na otevřeném ohni v iglů na zahradě. No, co Vám budu povídat, neskutečná symfonie chutí!
Vy vaříte v iglů v zástěře, jo? To je tedy dekadence. Nebo dada?
Jé! Nahatá fotka v zástěrce. Mám deja-vu!
Jednotlivé ingredience jsou fajn,ale ta kombinace dokupy je hruškovsky "hustokrutěpřísná",navíc dost špatně stravitelná.Tou houbovku bych si dal radši(vypadá docela chutně) s těstovinami nebo rýží a když už maso,tak ne pečené,ale ideálně osmahnuté drůbeží nudličky nebo stehenní steak anebo steak z tuňáka.Každopádně za odvahu něco takového tady prezentovat,když víte,jak se do Vás diskutéři pustí..........Anebo jste si ze sebe začal dělat legraci? Rozhodně méně uškodíte články o vaření,než Vašimi "militantnostmi"(v minulosti) anebo trapnými básničkami.
Sám jste trapný! Nerozumíte poezii a snažíte se ji hodnotit!
Vorčestr! Niva! Smetana! Cibule! Česnek! OLOL! Kmín! Paprika! Maso! Brambory! A někde tam v hloubi se skrývá houba hlíva. Klasický krouporecept, tři v jednom. Nač vařit jednoduše, když to jde složitě. Nač sbírá slávu Hruška, když je tady Kroupa, to nepochopím. Je načase, aby někdo vydal Recepty Mistra.
Mohlo by se to jmenovat třeba "Kroupa na plechu aneb jak vařit draze, ale přitom nezdravě." Byl by to jistě fenomenální sukces!
Můj názor je, ze houby na smetane, brambor by mohlo byt jedno jídlo. Pečená krkovicka, stouchany brambor druhé jídlo.Pečená krkovicka s houbami bez smetany a s chlebem třetí jídlo. Ale jinak jste udělal trochu pokrok
To nic. Zřejmě jen další pokus expertů tajných služeb, jak vás zdiskreditovat. To víte, ležíte jim v žaludku, jdou po vás jistě celou dobu, co jste se vrátil z Áčka. Držte se, chlape.
Tohle pochopitelně patří do vlákna o hackerském útoku na toprecepty.cz. Jaksi se jim to tu šmodrchá, či co.
Vladimíre, že vy jste zase někde tvrdil, že je to jen váš recept?
Jakási cathleen v diskuzi vás nazvala hulvátem ...
http://www.toprecepty.cz/recept/22851-pecene-veprove-kotlety-pod-houbovo-syrovou-cepici/
Vůbec netuším, o co jde. Zase nějaké šprýmy? Někdo se za mě vydával, a psal něco pod mým jménem? Fakt netuším o co go...