- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Odchází vám ty dojmy obvyklou cestou?
Chybí mi tam řapíkatý celer, ne každý ho zná...
http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/238095/Je-nejvyssi-cas-spachat-nalozeninu.html
Říkal jsem si, jestli mám dát do toho článku ten odkaz sám, nebo mám počkat, až ho někdo dá do diskuse. Samozřejmě jsem tajně myslel na vás. Vím, že je na vás totiž spolehnutí...
Jen malý dodatek, z Olomouce to pravé, Loštické tvarůžky.
Skvělé, tak nějak podobně to dělám, jen ten čtvrtý den to vyndám půl dne před podáváním ať to chytne pokojovou teplotu.
Jinak mne a spoustě mým známým se zdá, že syrečky už "nesmrdí" tolik, jako za doby minulé.
Jo, taky mám ten pocit - ten odér v současnosti.
Hmm, jdu na to, budu doma za hrdinku. zatím manžela klasicky rozmazluju syrečky koupenými v obchodě (nejlépe těsně před koncem trvanlivosti), které mi před konzumací pár dní zrají pod sklenicí na kuchyňské lince. Jen škoda, že už děti vyrostly. Předtím na ně šel ten smrad svést, teď už mají návštěvy holt smůlu :DD
Tak vážně díky za recept :)
Díky za pochvalu, ale patří časopisu Albert. Moje invence je jen ten česnek. Na tuhle dobrotu můžete klidně koupit i syrečky nevyzrálé. Oni se Vám během těch čtyřech dnů naložení změní ve fantastické kluzké potvory...
Chutove to asi bude spicka, ale celkem by me zajimalo v jakem skupenstvi to slo druhou stranou ven.
V celkem přirozeném, ale ta chilli paprička při tom pálila podruhé...
To nemá chybu, děláme je rovněž, tvarůžky milujeme všichni, dnes zrovna vyrážíme na smažené...taky delikatesa. Ještě, že máme přísun (Loštice), tak blízko
Díky, a chutná to ještě lépe
dělával si to děda a mohl konzumovat jen na terase, babíčka konzumaci v uzavřených prostorách zakázala v odvolání na používání chemických zbraní
já osobně bych to do huby nedal ale tím to nehaním
Praskla by mi tou řízností čočka v objektivu