- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
...ja mam hlad. Teda Vlado ja snad i v tuhle hodinu jdu rozpalit sporak... No vratil jsem se z prace s tim ze pujdu hned spat, mrknu jen na RSS a ted... No nezabil by Te jeden...
to máš z toho, že pracuješ do noci no. Čau V.
teda jste mě pěkně nakrk. Teď jsem dodělal 7 vajec natvrdo a vzápětí narazím na Váš recept. Budu muset rychlejc číst ty bloky
Zkuste je ještě chvilku povařit. Třeba změknou a pudou míchat
po opici to musí být kvalitní vyprošťováček! Těším se na další recepty.
Čau Pate To já ale né, to o procentech začal někdo jinej. A i ten Kocáb sem přišel odjinud - já jen vařím... Je mně vedro, nemám u sebe pivo a mám hlad. No nepodělal by se z toho jeden?!
Hezkej víkend chlape. Čus V.
vážení, nejlepší jsou rozhodně míchaná vajíčka na tenkých plátcích ředkvičky, podušených na másle....
hm, zní to zajímavě, ale musí se po tom děsně krkat, né?
Až do dneška jsem o sobě tvrdil, že umím vařit. Ale po přečtení článku se považuju spíš za gurmánského analfabeta
Není to originální recept. Tenhle recept už kdysi zveřejnil Josef Čapek v pohádce O pejskovi a kočičce - Jak vařili dort...
Ne,ne, ne. Tady chybí syrová husí hlava. A dnes večer to vyskouším na "princi" jestli náhodou není ten zlej černej hafan. Běda jak mu bude šoufl!
Milovníci zvířat NEČÍST!
I když vlčák není až zas tak špatný. Na česneku a se špetkou majoránky.
Vláďo, ale to jsou mužská vejce, viď? Tý hořčice je tam tak "po chlapsku" Já je dělám na cibulce, přidám tam jenom libový maso!!!!!!!! a nakonec rozpustím sýr, samozřejmě sůl a pepř a je to.
já si říkal co z domácí kuchyně v tom ještě chybí, zapomněl jsem na eidam třicítku