- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Díky za tip, dělal jsem to dnes a mělo to úspěch u manželky i u dětí, malých dětí, které na tyhle míchanice moc nejsou, mají rády kompaktnější druhy jídel. Udělal jsem k tomu vařenou bílou rýži, protože smažit rýži i základ mi přišlo moc smaženého najednou. Pokud byste náhodou neznal, návdavkem posílám malou inspiraci pro případnou příjemnou změnu: http://vitakucharka.blog.cz/
Ten recept s rýží neznám a je moc lákavý. Určitě vyzkouším.
K celkovému "uměleckému dojmu" mi chybí jen bílý látkový ubrus a pár barevných ubrousků.
Díky za pochvalu Štěpánko a k tomu ubrusu - už jsem to myslím někde psal - mé dítě je bohužel tak trochu prase a dokáže při jídle neskutečné věci (sedm let ) a tak je ten ubrus, který doma máme, to jediné možné řešení... Až nám povyroste a neučí se jíst a hlavě pít jako člověk, tak snad bude i ten látkový ubrus - ve skříni ho máme. Hezký večer V.
Za návod, jak správně připravit sojové nudličky.
maso vařím doma už dlouho, rodina se je naučila jíst a jsou spokojení, zrovna dnes jsem ho dělala na zelenině a bylo super.Jen kočky ho nežerou
Sóju občas taky dám a zrovna jsme řešili, co o víkendu uvaříme. Dík, o starost míň