- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Chuťovka jo, ale jaký stehna? Kde máš zbytek? :o))
Ty čtyri kousky ze hnáty kuřecího nedomrlca, to máš někde z Lídla, kde to bylo v akci? Na talířu máš dva kousky, to je porca pro borca?
...recept je vzrusujici (citim srdce nedockavosti az kdesi v krku, uz uz to zkusim pripravit taky)...konecny vytvor a talire vypadaj na fotkach bajecne...Ale co ten strasny hrnec, Vladimire ?!! Dyt vypada jako nocnik moji babicky, nez natahla brka !!
a vy v něm ještě vaříte, z úcty k babičce?
a to je dobře......Básniček se člověk nasytí. ale nenají.
Pořídil jsem si velkýho kohouta, z něho si pořídím velký stehna a ty si udělám........taky na paprice, bez smetany. A zelíčko k tomu
u nas rika kure na smetane. A kure na paprice je bez smetany.
Oba zpusoby jsou vynikajici.
Kuchtíku, udělej si sám pro sebe takový malý pokus se smažením cibule ................ půlku nakrájené cibule vhoď do studeného oleje a osmaž jí ... a druhou půlku nakrájené cibule vhoď do rozpáleného oleje a osmaž jí ...... Porovnej rozdíl a my tvé rozhodnutí poznáme na příštích fotografiích.
Sorry, ale nechápu. Já na oleji nic nesmažil, ale na másle. Ze zkušenosti vím, že když dám cibuli do hrnce současně s máslem, že se mi nepřipálí, ale když ji vhodím do rozpáleného másla, tak skoro vždy. Prosím Vás, vařil jste někdy...? V.Kroupa
Procetla jsem recept dvakrat, zda me oci nesali. V podstate je to klasika, nemam co vytknout, co se tyce slepice nebo papriky, varim to sice trosku jinak, ale jedno z jidel, ktere chutna i mimo hranice CR.....ale protoze jsem Wendy, musim aspon trosku hnidopisit. Ne kvuli receptu. Kvuli teto vete :
ale někdo preferuje těstoviny. Každému, co jeho jest
Ja bych misto kazdemu, co jeho jest, dala spis Proti gustu zadny disputat, to by sedlo vic, ne?
Wendy, to jste dostala víc asi mne než Kroupovic.
Já podle svého gusta a chuti mého strávníka, bych volila nové brambory. A okurkový salát.
Tomaťák by taky bodl. Se šalotkou, jemnou zálivkou s kyselou smetanou a bylinkama.
Děkuju pane Kroupa za recept. Dost již bylo půstu, dejme průběh kuchařskému růstu.
konečně začal ležion zase vařit i když už to nemá tu šťávu. Chybí tam to obligátní pivíčko a ten nemystný popis "pořídil jsem si stehna" .....to jsem čekal větší akci.
recept o ničem, ale jak dole kuchtík radí jak nastavit tu majdu, to je velká prča
Akorát kde jsi zapomněl ty stehna? Dyť ti tam chybí ta nejdůležitější část, to samotný stehno. Na tý spodní pacičce toho moc neni