- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vlado... nenechte se odradit jemu podobnymi!!!! Istvan - akorat hanobi madarska jmena!
Zdravím blondýnko István, István, to myslíte toho zoufalce, co jezdí na kole do Velké Úpy jen proto, aby si tam nakoupil? No jo, tak toho jsem neviděl, asi už si ho odvezli... V.Kroupa
mám ráda - lahůdka jsou přelité česnekem, který se osmahne spolu s feferonkama na olivovém oleji. To Ti protáhne hlavu i tělo. Co se oleje týče - a vůbec všech potravin, měli bychom používat jen ty nejkvalitnější, vaříme přece pro sebe. Takže nikdy není něčeho škoda.Já olivový olej používám i v teplé i studené kuchyni. V Chorvatsku ho lidé i pili samotný, v létě sloužil místo opalovacího krému - prostě dar přírody
Hezký víkend, Vláďo a vše nej k Vašemu výročí
Zdravim, rad si ctu kucharky a Vase recepty nejsou vyjimkou. Vsiml jsem si, ze pod maso davate extra virgin olive oil, coz si myslim je docela skoda. Ale na druhou stranu, pri navstevach ceskych supermarketu jsem nasel pouze olive oil a extra virgin olive oil.
Da se vubec koupit "obycejny" virgin olive oil?
Keep on cooking and sharing your ideas!
Abych se přiznal, tak v olivových olejích totálně tápu. Už léta kupuju tenhle, co mám na fotkách, protože nám chutná a nějak to neřeším. V.Kroupa
Člověče Vy byste měl vydat kuchařku. Takovou správnou kuchařku pro chlapy. Okamžitě bych si jí koupil. Co recept, to sliny v mých ústech a myšlenka "To musím prostě vyzkoušet."
Karma jako hrom.
i když nejsem chlap.... Faktem je, že ty recepty mají šmrnc a hlavně chutnají mému muži i synovi
co to lejete na ten salát za zálivku? To už je váš druhý zeleninový/listový salát, u kterého jsem zaznamenala, že je celý pod hladinou nějaké tekutiny...
Zredukujte množství podle vlastní potřeby a chuti. To snad až takový problém nebude.
asi zůstanu u osvědčeného konceptu Spaghetti Bolognese.
dál už raději nečtu