- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
dobré jídlo, super nápad, pěkný nádobí jen ubrus by to chtělo jiný, lépe by to vyniklo. Ale já vím, vaří chlap...
Dobrý den, víte, když máte u stolu malé dítě, které nějakým záhadným způsobem umí rozlít, nebo pobryndat cokoli u jídla v osmi případech z deseti, tak mi věřte, že je takový ubrus velmi praktická věc... V.Kroupa
Ano, je sladká, ale to nebyl žádný problém V.Kroupa
Vladimíre, už nějakou dobu sleduji vaše recepty a musím říct, že je to lákavé. Líbí se mi, že vše popisujete sice stručně ale výstižně a máte u toho téměř voňavé obrázky, takže se sliny sbíhají. Někdy určitě něco podle vás zkusím.
Zdraví
Hana Němcová
Díky za přízeň a až k tomu dojde a něco podle mě uvaříte, dejte prosím vědět, jestli chutnalo Díky V.K.
To mě zas doma budou nutit vařit Kroupovic jídlo
A budou mít pravdu - víš, jaká je to ňamka? V.K.
to zní velice šmačně..
tak mne napadlo, že by se ona krkovička mohla tím máslem zlehka potřít, naskládat do hrnca, zatížit a druhý den ogrilovat...
Tak to bych Vám nedoporučoval. Máslo je sviňka a připaluje se. Kouzlo tohdle jídla je právě v tom, že se to máslo roztaví až na tom talíři a na tom kusu masa. Spolu s bylinkami a tím masem to je prostě lahůdka. V.Kroupa
Já mám zvláštní dítě Libore. Nebaští zeleninu, páč by se mohlo otrávit a až u stolu si rozmyslí, že nechce džus, ale raději šťávu s vodou... Tak to necháváme až na poslední chvíli, aby se třeba nenaléval džus zbytečně. Ale v příštím receptu jsem myslím už ten džus nalil před focením V.K.