Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

1. 10. 2009 21:55
heledte Bucharovic, v kine pobezi

Julia & Julia. O kucharce, v hlavni roli Meryl Streep. Uz kvui ni, je super.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

2. 10. 2009 10:02
Re: heledte Bucharovic, v kine pobezi

Vím o tom, jde tam o vaření i popisování jídel na blogu. Mají smůlu soudruzi Američani, já byl první...;-D;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

29. 9. 2009 8:44
asi ti VLáďo pošlu recept

na Kuře po brněnsku..... to bude žrádlo a fotky.....;-)

0 0
možnosti
H

Haidy

26. 9. 2009 18:30
Tak tohle je prostě, co jsem nečekala.

Fazolková fantazie. :-) Hlavně mě zaujala ta niva. Prostě muži s vařeškou, mají fantazii.

Jen ten recept nebudu mít příležitost vyzkoušet přes víkend. Společenské události, by mohly nevyjít. :-( Nebo vyjít jinak, než jsem si představovala. A s tou vodou od namáčení, vylít nebo nevylít? Bábinka, tvrdila, že bez slupek, to "voňavé kouzlo" nehrozí. Ale loupejte půl kila fazolek? ;-(

0 0
možnosti
B

Bucharovic

27. 9. 2009 15:49
Re: Tak tohle je prostě, co jsem nečekala.

Ahoj Haidy,

vodu nevylévej, vyleješ s ní i vytamínový výluh, který je v ní obsažený. Pokud jsi před namáčením fazole neskladovala v hnoji a byly proprané, tak se přeci není čeho bát. Dělám to tak odjakživa a žiju...;-) V.K.

0 0
možnosti
PI

Páter I.

25. 9. 2009 22:16
Pane Kroupo ...

k některým vašim článkům mohu mít výhrady, s jinými nesouhlasit - ale za celkové zpracování "Když vaří chlap, aneb ..." před Vámi smekám ...;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

26. 9. 2009 7:30
Re: Pane Kroupo ...

Beru na vědomí... V.Kroupa

0 0
možnosti
D

da.rock

25. 9. 2009 14:27
někde jsem četl,

že voda, ve které fazole bobtnaly se má slít a vařit se to má v čisté - pak se z toho neprdí.

A buřta je možné nehradit mletým hovězím, uzeným, nebo opečenou slaninou. ;-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

25. 9. 2009 15:07
Re: někde jsem četl,

Pokud vím tak luštěniny obecně se mají vařit v té samé vodě, ve které se máčely. Jestli to má vliv na plyn ve střevech nevím;-) a co se týká záměny buřtů za něco jiného - fantazii se meze samozřejmě nekladou:-) R^ V.Kroupa

0 0
možnosti
F

fixfokus

25. 9. 2009 12:39
Nesouhlasím s větou pod posledním obrázkem!

VYPADÁ to výborně (a určitě i chutná) R^

0 0
možnosti
T

Tausret

25. 9. 2009 11:48
Vy jste můj člověk,

vyzkoušela jsem poctivě všechny vaše recepty a zatím to bylo všechno výborné R^. Vyzkouším i fazole, dám vědět jaký byl výsledek a ohlas. Díky za inspiraci a těším se na další recepty.

0 0
možnosti
HN

handour

25. 9. 2009 11:42
Už jsem to řekla jinde

fazole jsou (pro mě) fuj !!!!! Hele, a všímáš si tý oběti, že jsem přesto přišla, i když jsou cítít už za rohem....;-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

25. 9. 2009 11:46
Re: Už jsem to řekla jinde

Všímám a máš u mě pochvalu;-D. Příště bude něco z bramborákového těsta a na zítra rozmražuju krkovičku a nabíjím foťák, tak uvidím, co se z toho vyvine. Zatím mám jen mlhavou představu. Tak snad se Ti příště zavděčím víc;-DR^ V.

0 0
možnosti
JS

laika

25. 9. 2009 11:42
karma

R^ díky za inspiraci, zrovna jsem přemýšlela, co zítra uvařit. Fazole mám ráda a takhle zapečené jsem ještě nikdy nejedla...hmm, úplně jsem dostala hlad :-) Jarka

0 0
možnosti
OU

25. 9. 2009 11:30
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
B

Bucharovic

25. 9. 2009 11:47
Re: tohle asi ne

Zdravím Libore. No trochu to těžký v bříšku je, ale zas to není tak hrozný. Jen to nedoporučuju jíst před milostnou schůzkou. To je někdy problém...;-) V.K.

0 0
možnosti