Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J19a33n 39A58n34d69r45l25e

22. 10. 2014 20:54

Ne ze by vse ve Vasem clanku nemelo svoji logiku. Ale to hlavni je spatne, si myslim. Na slozity problém chcete napasovat jednoduche reseni, a to nefunguje. Mozna je to proto, ze vim, jake je to byt imigrantem v cizi zemi, mozna je to proto, ze jsem v Cesku jednu chvili zil v jednom byte s imigrantem z Afriky, ale imigranti to podle mne není jednolita masa, ale jsou to lidi. Jeden clovek vedle druhého a každý ma svůj jedinecny osud. I proto jsem svoje clanky o imigraci asi pojal jinak nez Vy, ja si stojim za tim, ze imigrace není ani apriori dobra ani spatna, ale ze imigrant ma byt pro svoji novou zemi minimalne takovym prinosem jako je ona pro nej. A to si ma ona hostitelska země a jeji organy ohlidat. Zpocatku by stacilo, aby na svoje obcany a imigranty používala co se povinnosti tyce stejny metr, na multikulti moc v tomhle smeru neverim, jinak receno imigrant se ma přizpůsobit, ne naopak. O rovnosti prav se uz starat hostitele nemusi, to mi verte, tam si prichozi poradi...

A na zaver jednu obecnou poznámku, ale na Vas v tomhle Vasem clanku sedi: Pausalizovat podle rasy ci barvy pleti je proste rasimus, to mi nevymluvíte a stojite-li si za nekterymi vasimi příspěvky (cernoch=ves apod) pak se jako rasista chovate.

0 0
možnosti
Foto

Ty "vši" byly pouhým použitím zažitého přísloví. A co se rasismu týká - až budou ve většině imigrantů z Afriky přicházet do Evropy běloši, pak mi věřte, že budu psát o běloších. Jenže zatím to je tak nějak naopak, takže nevím, proč bych neměl popisovat skutečný stav.

0 0
možnosti

Vzhledem k šílené porodnosti Evropanů je Evropa nucena přijímat imigranty, nejen z lásky k bližnímu svému a v rámci pomáhání cizím zemím. Imigrantům je třeba pomoci, Češi někdy zapomínají na to, jak jim byla nastavena pomocná ruka, když utíkali v době komunistické. Ale není imigrant jako imigrant a zatím není krize taková, aby se musel přijímat každý. A ne všichni uprchlíci jsou z Afriky, jak zde někteří naznačují. Afričané také nejsou odjakživa (jak tvrdí autor) závislí na humanitární pomoci, v době, kdy se např. Slované ještě netušili, že budou pořádně existovat, tak existovala rozvinutá africká království, stejně jako v Asii (Mesopotámie nebo království Kuš, Egypt, atd.) Novodobá pomoc netrvá dlouho a samotní běloši jsou na vině, po kolonizaci nastal chaos a ne každá země odešla s grácií a pomalu, to je na dlouhé debaty. A doba politické korektnosti ničemu nepomáhá, ohýbat hřbet před imigranty ne, ale zároveň není třeba na ně plivat. Pomáhat se má, ale ne se nechat zadupat do země a tam ti tolerantní skončí, pokud se neproberou. Všeho s mírou, to je vše. Jenže váš článek je takový tatík, co se bojí, že jeho daně půjdou na nějakého černouška z rovníkové Afriky. Kolik lidí z Ekvádoru už jste v Česku potkal? Pokud vím tak v Česku žije nejvíc lidí z Asie....

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Proč, když byly kdysi v Africe tak význačná království, proč na ně není navázáno? Proč veškeré (většinou) výdobytky civilizace, které v zemích - bývalých koloniích jsou, jsou právě z dob zlých bílých kolonizátorů, a od té doby tamní "osvobozený" lid nedokázal zbudovat zhola nic? Nemyslím si, že bych na někoho plival, já prostě chci svou zemi zachovat pro své děti, ne pro děti cizí. Nevidím na tom nic špatného. Co se imigrantů - emigrantů z naší země v době socíku týká, tak to bych nesrovnával. Naši lidé byli v drtivé většině ochotní a schopní okamžitě se zapojit do práce a běžného života v hostitelských zemích. nakonec naše kultura a zvyky se od zvyků někde v NSR, v Rakousku, Kanadě a co já vím kde na Západě, zase tak moc nelišily. Takže to vidím tak, že naše emigranty na Západě nelze s imigranty z Afriky, nebo i z Asie, chcete-li, podle mého názoru srovnávat.

0 0
možnosti
LJ

Existují emigranti, kterým by se mělo pomáhat. Například těsně před 2. Světovou válkou utíkali ze střední Evropy Židé. Většina zemí je odmítala. Některým lidem jde skutečně doma o život. Platí to například pro všechny křesťany žijící v Iráku. Takovýto imigranti se zpravidla vyznačují tím, že jsou za pomoc vděčni, maximálně se snaží přizpůsobit zvyklostem země, hledají práci, aby byli nezávislí na pomoci.... Takto se například chovají i Češi, kteří se navrátili z Volyně či z rumunského Banátu.

Většina imigrantů jsou však hledači snadnějšího života. Nakonec i naši spoluobčané, kteří v počtu několika set tisíc odešli za socialismu na západ, byli více motivováni životní úrovní než politickými tlaky.

2 0
možnosti
JR

J29a91n 13R22á21ž

22. 10. 2014 16:41

Otázka: Je Austrálie nacistická nebo komunistická?

Ptám se proto, že na okraji svých teritoriálních vod australské námořnictvo odhání lodě s lidmi, kteří nemají platné vízum. V žádném případě a pod žádnou záminkou  se nedostane žádný "nelegál" na palubu australské válečné lodě.

Ve všech přístavech, kde se nejvíce naloďují lidé, kteří chtějí nelegálně(!!) se dostat do Austrálie jsou velké letáky, že Austrálie bude zcela důsledně vyhošťovat každého, kdo se do Austrálie dostane nelegálně a upozornění, že jakýkoli žadatel o azyl, který dorazí do Austrálie na lodi, nebude mít šanci usadit se v Austrálii jako uprchlík, a bude deportován  do sběrného tábora na některém ostrově.

0 0
možnosti
BD

Když byla říše Římská na vrcholu,tak v našich krajinách vládli divoši,lidojedi a podobní jedinci.;-€ A Římská říše skončila na základě objektivního vývoje. A tak to šlo pořád dál.

Byly pokusy vývoj zastavit a usměrnit, ale to se nepovedlo. A jestli vývoj bude směrovat k  tomu, aby se sem přemístilo lidstvo z Afriky, tak tomu stejně nikdo nezabrání. Nevzdělanec jen těžko chápe,že lidé jsou všude stejní,mají stejné složení IQ a stejné schopnosti mozku i rukou. Naprosto. Těžko chápeme,že nemáme žádná zaručená práva na to, co je "naše". Nic není jenom "naše". To, že jsou nějaké segregační zákony je jen dočasná pitomost společnosti. Ještě, že je vývoj společnosti objektivní realita a nijak ji stejně neovlivníme. Stačí se jen trošku zamyslet a mnozí z nás probudí.V A potom bude líp !V

2 1
možnosti
OF

S tou civilizací to nepřehánějte. Nesmíte tak žrát Klause a tu jeho modrou

planetu. Už je pěkně smradlavá.

0 2
možnosti
JC

A všimli jste si, že poslední blog pana Kubáska, kde se zabývá slovem "cikán", už zmizel?

0 0
možnosti
Foto

Nezmizel, šoupli ho do hyde parku. To si tak vzpomínám, když jsem se tady hádal s Patrikem Bangou, že mně vadí když mi cikáni říkají gadžo, a já jim nesmím říkat cikán, tak on se bil v prsa, že za slovo cikán nikoho redakce nikdy postihovat nebude. ;-D

1 0
možnosti
PP

P39e24t22r 66P60e17t56r30o57v

22. 10. 2014 15:47

Nikterak překvapivý výplod vzděláním nedotčeného mozku typického příslušníka lumpenproletariátu. Jen by mě zajímalo, pane Kroupo, kterak jste dospěl k přesvědčení, že právě vy patříte mezi ty silnější, šikovnější a chytřejší? A diskuse celý váš odpudivý text korunuje - vši, imigranti v konzervě, podrážka boty, ...

Jak jste bílej. tak jste blbej.

4 5
možnosti
Foto

Už jsem se bál, že nepřijdete:-)

2 1
možnosti
OK

Pane Kroupo. Popsal jste skutečný problém, ale bohužel uvažujete ve stejných principech extrémů a předjímání, jako to činily nacistické či komunistické režimy.

Důsledkem jednoduchých řešení složitých problémů jsou obvykle válka a teror.

6 1
možnosti
Foto

A co podle vás čeká Evropu po zavalení africkými imigranty? Prosperita a blahobyt...?

3 0
možnosti
Foto

Imigranti zatím mají kam utíkat. Smutné je, že už neexistuje země, kam bychom před nimi mohli utéct my.

4 0
možnosti