Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Enaz

3. 6. 2011 22:54
Tak

řekla bych, že jste to nafotil a pak raději nejedl. Ale ta aranž pórku se Vám povedla ... jste estét. 

A ta děsná směsice koření se blíží tomu Vašemu provensálskému :).

A chybí Vám tam postup ... to bychom se asi teprve pobavili.

Jsem šťastná, že vaříte jen pro sebe a pro nás jen virtuálně ... díky.

0 0
možnosti
BB

Brainwashed Bunny

5. 6. 2011 15:42
Re: Tak

omyl, ne estét ale ESTÉB

0 0
možnosti
MJ

Marek _Mental

3. 6. 2011 17:26
Nic proti..

..ale tuhle šlichtu byste do mě nenarval, pane Kroupa..a to říkám jako vegetarián..:-)

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

3. 6. 2011 22:44
Re: Nic proti..

Autore, já jsem Vám dal karmu,ale za ty fotografie. Koukejte se vrátit do normálu, i když ty fotografie nebudou tak zářivé. Maso ničím neošidíš !!!!!!!!!!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
FV

Fátima Vopršlíková

3. 6. 2011 15:49
Nac to delat slozite, kdyz to jde jednoduse, aneb at zije

maso!!! Pry se sojou!

Jinak ta  mrkev pochazi  ze Spanelska, paprika odnekud z Recka, kousek cerstveho zeli tusim z Turecka, rajcata z Italie, porek z Afriky,  jedno baleni sojovych nudlicek z Ciny, solamyl ze Slovenska, kari z Ceska, zazvor z Indonesie, ocet balsamico opet ceska produkce, sul z Ceska, cesnek z Ciny, cibule z Rumunska, olivovy olej z Bulharska, velika panev z SSSR, chut k jidlu a vareni pochazu tusim z 80. let panelakoveho zatisi.... no proste takova mala akce Sam doma, neco jsem proste v tu chvili nekomu varil, proste momentka.

0 0
možnosti
L-KN

Lobo - krotitel nanotermitů

3. 6. 2011 13:40
Hm,

v nouzi by to šlo:-P

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

3. 6. 2011 13:44
Re: Hm,

taková nouze nemůže nastat a ani v historii se podobný případ nestal....  

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

3. 6. 2011 13:13
kdybych měl shrnout vizuální dojem ze všech obrázků

řeknu jen: HOŘÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ;-D

0 0
možnosti
P

Pucharovic

3. 6. 2011 14:08
Re: kdybych měl shrnout vizuální dojem ze všech obrázků

"Můžu se vás na něco zeptat?"

"Nehoří, Péťo! Jednou provždy nehoří!!"

0 0
možnosti
JB

pafffka.obet.kroupova.bonzovani

3. 6. 2011 12:57
Vladimír je dnes v dobré náladě!

Rozpustile pomrkává vysmátýma smajlíkama...holt, je pátek, pátek, pátek! Možná se i bodře vyjádří o té ostudě s "úplněpřiřozenoumomentkouzeškolení", focenou doma v ložnici samospouští.R^

0 0
možnosti
F

fleec

3. 6. 2011 13:06
Re: Vladimír je dnes v dobré náladě!

...možná tapetovali v budově logistického zabezpečení....a pár tapet zbylo, kdoví, kde všude vlajou....tím chci říct, že doličná tapeta ještě není průkazným důkazem v této kauze;-)

0 0
možnosti
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

3. 6. 2011 12:50
a jaké by...

....Mistr ráčil doporučit víno? Nemohu zapomenout na Vaše "Červené víno" s "kouřovým buketem", jež by podle Vás i "odborník" ocenil. Co přijde dnes? Legedární Sklepmistr? Chateau du Tetra-Pack?

0 0
možnosti
ZO1

Zálohovaný obal 10

3. 6. 2011 13:10
Re: a jaké by...

Rusové pijí to nejdražší,co víc ti poradit...

0 0
možnosti
PK

dolch

3. 6. 2011 12:39
Nejlepší, co se v současné době dá udělat

pořádně tu zeleninu prosmažit, když je prý nebezpečná syrová :-)R^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

3. 6. 2011 12:47
Re: Nejlepší, co se v současné době dá udělat

Já ji prostě pořádně umyl. Proč dělat věci složitě, když to jde i jednoduše...;-)

0 0
možnosti
ZO1

Zálohovaný obal 10

3. 6. 2011 12:31
Tohle já nejím

ale budiž.Co na to řeknou zdejší pólrajchové,sudkové a šlechta,to si asi za klobouk nedáš. Já osobně se těším na další recepty.

0 0
možnosti
F

fleec

3. 6. 2011 12:20
Já tedy, Vladimíre...

..šlichtu obalovanou v solamylu nemusím a jak už někdo poznamenal, je to i dost rajský:-)......ale jó, rozumím, pro mě jste to nevařil..;-)..

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

3. 6. 2011 12:22
Re: Já tedy, Vladimíre...

pro Barunku taky ne.....o milostivé pochybuju... tak kdo to tedy bude konzumovat? 8-o

0 0
možnosti