- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
řekla bych, že jste to nafotil a pak raději nejedl. Ale ta aranž pórku se Vám povedla ... jste estét.
A ta děsná směsice koření se blíží tomu Vašemu provensálskému :).
A chybí Vám tam postup ... to bychom se asi teprve pobavili.
Jsem šťastná, že vaříte jen pro sebe a pro nás jen virtuálně ... díky.
..ale tuhle šlichtu byste do mě nenarval, pane Kroupa..a to říkám jako vegetarián..
Autore, já jsem Vám dal karmu,ale za ty fotografie. Koukejte se vrátit do normálu, i když ty fotografie nebudou tak zářivé. Maso ničím neošidíš !!!!!!!!!!!
maso!!! Pry se sojou!
Jinak ta mrkev pochazi ze Spanelska, paprika odnekud z Recka, kousek cerstveho zeli tusim z Turecka, rajcata z Italie, porek z Afriky, jedno baleni sojovych nudlicek z Ciny, solamyl ze Slovenska, kari z Ceska, zazvor z Indonesie, ocet balsamico opet ceska produkce, sul z Ceska, cesnek z Ciny, cibule z Rumunska, olivovy olej z Bulharska, velika panev z SSSR, chut k jidlu a vareni pochazu tusim z 80. let panelakoveho zatisi.... no proste takova mala akce Sam doma, neco jsem proste v tu chvili nekomu varil, proste momentka.
taková nouze nemůže nastat a ani v historii se podobný případ nestal....
řeknu jen: HOŘÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
"Můžu se vás na něco zeptat?"
"Nehoří, Péťo! Jednou provždy nehoří!!"
Rozpustile pomrkává vysmátýma smajlíkama...holt, je pátek, pátek, pátek! Možná se i bodře vyjádří o té ostudě s "úplněpřiřozenoumomentkouzeškolení", focenou doma v ložnici samospouští.
...možná tapetovali v budově logistického zabezpečení....a pár tapet zbylo, kdoví, kde všude vlajou....tím chci říct, že doličná tapeta ještě není průkazným důkazem v této kauze
....Mistr ráčil doporučit víno? Nemohu zapomenout na Vaše "Červené víno" s "kouřovým buketem", jež by podle Vás i "odborník" ocenil. Co přijde dnes? Legedární Sklepmistr? Chateau du Tetra-Pack?
Rusové pijí to nejdražší,co víc ti poradit...
pořádně tu zeleninu prosmažit, když je prý nebezpečná syrová
Já ji prostě pořádně umyl. Proč dělat věci složitě, když to jde i jednoduše...
ale budiž.Co na to řeknou zdejší pólrajchové,sudkové a šlechta,to si asi za klobouk nedáš. Já osobně se těším na další recepty.
..šlichtu obalovanou v solamylu nemusím a jak už někdo poznamenal, je to i dost rajský:-)......ale jó, rozumím, pro mě jste to nevařil....
pro Barunku taky ne.....o milostivé pochybuju... tak kdo to tedy bude konzumovat?