- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nebyl tu náhodou někdo z ministerstva?
Já jen že diskuze je plná urážek, napadání a dehOnOstací, k ničemu nevede a pár paragrafů by se tu taky našlo ... všechno je ofocené a nascreenované!
Přeji hezký den a dobrou chuť a vidíme se v Haagu!
Byl tu prý nějaký hladový troubelín s tralaláčkem na hlavě, ale když zjistil že tady nenajde žádný recept na zapečené kuličky prachu podle Ládi Hrušky, tak se sebral, a šel ten prach stírat na chodbu ministerstva pro nářky a trestní oznámení...
Teď jsem slyšela, že kniha Ládi Hrušky jde na dračku a musí dělat dotisky:-))
Jojo, slyšela jste dobře. Vytisklo se jich 30 000 kusů a jsou pryč. Připravuje se dotisk 80 000 kusů.
Vladimíre, článek není špatný, ale ta diskuse, to je pošušňáníčko. Celou cestu z práce jsem se těšil, až si k ní v klidu sednu a smlsnu si na ní. To by nezvládl ani Pohlerich ;-) Dal jsem karmu :-)
Máme 23,07 - klikejte!
Asi to dám na svůj FB. Třeba se to dostane i k fandům Ládi Hrušky, a to je už síla lidí
Vladimíre, dnes servíruji k večeři ústřice ála LH, přijmete pozvání?
Děkuji, již jsem zvracel...
Výborně, Vladimíre, hledím v naději do pátků zítřejších.
Vypadá to, že neodoláte volání a v pánvi vaší rýhové máslo už zavání...vždyť co Čech, to kuchař sám, nedejte se prosit a recept dejte nám.
Dneska jsem slyšel jeden zajímaej recept na country rádiu. Mám nutkání... Tak bycha, abyste ho pak neměli taky...
Pane Kroupo, ve vašem receptu na "krizovou" (tedy podle vás levnou) sekanou jste "v rámci úspor" nahradil část masa sojovým granulátem za 40,- Kč, následně jste tam vrazil čtvrt kila špeku, 6 vajec, 3/4 litru mléka a kostku bujónu. Za těch 40,- kaček jste místo granulátu mohl mít skoro půl kila mletého masa od řezníka, těmi dalšími přísadami jste zvedl cenu minimálně o 50,- korun. Dává vám to smysl? Nebylo by lepší koupit místo soji mleté maso, vykašlat se na špek, vajíčka dát normálně 2 až 3, mléko vynechat a upéct si krásnou čistou šišku sekané s náklady asi o 50,- korun nižšími? Přesně tento nelogický postup je pro konzumenty "levných" jídel typický. Nakoupí hromadu levných surovin, naházejí to tam a jsou šťastní z půlkilové porce na osobu, jejíž cena je ovšem při poctivém započtení všech "levných" surovin stejná nebo dokonce vyšší, než kdyby si koupili pěkný čerstvý plátek kvalitního masa a téměř bez dalších přísad si udělali dobrý steak s jednoduchou přílohou a třeba lehkým salátem. Co vy na to?
Kolik u Vás stojí dvacet deka špeku?
Můžeme Šárko aktuálně srovnat garmu? My máme 21,52.
Hele, nechci být kverulant, ale s jakým článkem Šárky se právě srovnávám?
Vzkaz všem nepřejícníkům, co tady prskají na Láďu Hrušku - že to nenapadlo Vás, usmažit kůžičku a k tomu vydat kuchařku. Kostka ve skluzu je příliš na české peněženky.
He?! To byste koukal, co bych třeba já dokázal kdybych chtěl... A mám na to tady svědky!
http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/r/17647/MOJE-RECEPTY-VARENI.html
Nesouhlasím s tím, že Polreich vaří z drahých surovin a Hruška levně z levných. V důsledku je to tak, že Polreich vaří levně z kvalitních a Hruška levně z nekvalitních.
Problém je v tom, že Češi jsou pořád nějak mentálně v Husákově, kdy na talíři musela být flákota nějakého masa, hora knedlíků a věrtel zelí.
Jenže, když se vezme jak vařili naši předci, tak to bylo kvalitně, z kvalitních surovin a přitom levné a k tomu bychom se měli vrátit.
Až na drobnosti naprostý souhlas