Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Dva dny si člověk nepustí zprávy a když to po této době udělá, tak se dozví že ten ušácký šílenec kvůli dronu málem rozpoutá jadernou válku. Raději bez komentáře.

0 1
možnosti
VK

"rozpoutá jadernou válku"?

Jak jste na to přišel, Írán snad už má jaderné zbraně?

1 0
možnosti
JM

A jak uz to tak byva, pak by nam Iran poslal zabery, jak si zrovna u raketove stanice hrala cela skolka nevinych deti... Zname tyhle propagandy...

Ale k veci, Trump nikdy nerozpouta valku s Iranem, rozhodne ne pred volbami 2020. Dobre vi, ze by to pro nej byla sebevrazda a stejne vi i Iran, proto zacal provokovat a proto si dovoluje co si pred lety nedovolil. Citi, ze ted ma sanci si neco vymoci, protoze Trump nepujde do konfliktu.

6 1
možnosti
MV

Takže Írán sestřelí nad svým územím špionážní letoun a za odměnu ho USA ještě vybombardují?

Nedávno Izrael bombardoval Sýrii, protože z jejího území přiletěl dron, který technický ani náhodou neodpovídal Global Hawku. Někteří šílenci si přejí válku s Íránem.

0 1
možnosti
VE

Smysl by mělo zlikvidovat vývoj jaderných zbraní

1 0
možnosti
Foto

A pak už ,,jenom maličkost". Jak k tomu koho donutit;-)

2 1
možnosti
Foto

Po poradě s Pentagonem rozhodnuto. ,,Spustíme akci KACHNA, DOPLNĚNOU KOUŘOVOU CLONOU pro veřejnost A jedeme dál;-D A objednáme další drony;-)

1 1
možnosti
PD

Co byste tedy Trumpovi poradil? Irán rychle spěje k vlastní jad bombě - pak ji budou chtít všichni v ohrožení kolem - útočit či neútočit - oboje špatně.

3 0
možnosti
PK

...nedá se mu příliš poradit, nikdo není schopen předvídat co učiní zítra...Make America great again..

1 3
možnosti
JS

Jste poněkud naivní. USA the first. Cenu má pouze život občana USA.

2 0
možnosti
Foto

Asi tak. A aby ,,vlast" uspokojila potřeby svého občana, i to něco stojí. Sem tam i život některého občana jak z vlast. řad, tak i z jiných.

1 0
možnosti
Foto

No nevím, nevím. Ta"hromada plechů a trocha té elektroniky" stála kolem tří miliard korun. To je i na USA dost peněz. Kolik takových dronů ještě mají?

Je to nepoměrně vyšší ztráta, než před pár lety sestřelený zastaralý ruský bitevník a jak Putin vyšiloval /a ani se mu nedivím/.

Šlo ze strany Iránu o vojenskou akci, která způsobila US army obrovskou škodu. Lidské životy mužů v uniformách bych do toho nepletl. Umírat v boji mají v popisu práce.

3 0
možnosti
Foto

Dám Vám příklad - budete mít syna. Dám Vám na výběr - dostanete ode mě tři miliardy korun a Vy mi dáte Vašeho syna, já ho roztrhám na kousky, které nikdy neposkládáte dohromady. Nebo Vám nechám syna a sám si nechám ty tři miliardy. Pořád máte pocit, že jsou tři miliardy "dost peněz"...?

1 1
možnosti
VM

A co by se třeba stalo, kdyby na útok zareagovala Íránská protivzdušná obrana a nějaké ty stíhačky sestřelila?

1 0
možnosti
VK

1) Ještě nepřekročili hranici íránského vzdušného prostoru, takže by to od Íránců byla "sebevražda"

2) Šanci na něco takového měli velmi malou, protože REB a protiraketové systémy USA.

0 0
možnosti
RC

"každé radarové stanice, nebo u baterie protivzdušné obrany totiž nějací lidé – vojáci, vždy jsou. A ti by při útoku USA nepochybně zahynuli".

Podle jedné verze Íránci zavčas odvezli komponenty radarů i s raketami plus samozřejmě personál. Proto Trumpovi došlo, že bombardovat defakto prázdné základny je jen plýtváním munice a peněz.

Prý též Íránci těsně před samotným úderem zprostředkovaně řekli Američanům, že to byla iniciace místního velitele bez vědomí Teheránu.

To mi silně připomíná stejnou taktiku Hamásu, kdy rakety na Tel Aviv odpálil vždy "místní" velitel bez vědomí vedení Hamásu.

3 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že možností je spousta...

2 0
možnosti