Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AG

A95l51e98š 36G46r38e47g46o35r

15. 5. 2015 11:08

Vy jste teda případ, nazývat lidi které jste na vlastní oči neviděl s nikým z nich nemluvil smažkama to o vás přesně vypovídá co jsem o si vás myslel, k náckovi kousek , že?

0 0
možnosti
Foto

Taky mi zůstal rozum stát, co z Chovance vypadlo. Že studoval práva v Plzni to však vysvětluje.

Vám velká karma R^

3 0
možnosti
MR

Ten Stropnicky je taky nejak alternativni. Co takhle mu vttrhnout do bytu, ukazat curbes, a obsadit mu byt, jako ze se o svuj pribytek moc nestara.

3 0
možnosti
JH

autor

vaše.... Co je komu do toho, jak se kdo oprávněný stará o svůj majetek? ..takže mně je do toho, a celé společnosti.Jestli si myslíte, že si koupíte na Václaváku boudu a budete skladovat odpady, jedy , nějaké obchody s prošlými výbušninami, tak do toho zatraceně bude mluvit jménem společnosti stát a občané. Nebo si myslíte, že když někdo bude mít prachy, koupí Karlův most a nechá ho spadnout ? Tím se nezastávám žádných squatterů, ani náhodou

0 2
možnosti
Foto

Mluvte vždy jen za sebe a ne za společnost.  Vyhnete se pak různým omylům.   Mluvit můžete jen do věcí, které se vás týkají z hlediska vlastnických práv.

2 1
možnosti
PZ

tentokrát karma R^ 

pozn: nemusel jste je označovat za "smažky" , pak to vypadá že jste podjatý ;-)

1 0
možnosti
Foto

mne už ani nebaví se rozčilovat.:-(

1 0
možnosti
Foto

Myslím si, že správná cesta, jak situaci řešit, může být úprava legislativy. Bez takovéto změny nemůže být squatting policií do určité míry tolerován. Rozumím tomu, že policie musí podle platné legislativy chránit soukromý majetek, za relevantní však považuji také otevření otázky, jak postupovat, pokud se soukromí vlastníci o svůj majetek řádně nestarají,“!

Co je na tom divného?8-o I pro vlastníka platí ,,s péčí řádného hospodaře". A pokud tak nečiní, čili se o svůj majetek řádně nestará, veškeré následky jdou za ním a tudíž i k jeho škodě.

Na druhou stranu pak zas platí i toto:

Squat je označení pro nemovitost, která je užívána buď bez právního titulu, nebo na základě předpokladu, že nemovitost byla nevýslovným úkonem vlastníka spočívajícím v jejím neužívání a zanedbávání opuštěna a stala se tak věcí ničí. Tento předpoklad však nemá oporu v českém právním řádu. Osoby obývající squaty se označují jako squatteři.V Česku takovéto jednání může být posuzováno jako trestný čin (přečin) podle § 208 trestního zákoníku !

0 0
možnosti

Vladimíre a dnes je to nadsázka,nebo jsi opravdu naštvaný?

1 1
možnosti