Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z těch 9 unesených cizinců jsou 4 z Filipín, 2 z Bangladéše a po jednom z Ghany, Rakouska a Česka. Z Evropy jsou tedy pouze dva a vlastně oba Češi, protože i ten rakouský občan je českého původu. Všichni byli zřejmě chudší, jestliže postoupili tak vysoké riziko.

Mnozí tu píší, že český stát má zajistit bezpečnost svým občanům kdekoli na světě. Bohužel, v tomto případě jsme prakticky bezmocní. Na osvobození zajatců vojenským zásahem nemá Česko žádné prostředky. A vyjednávání s únosci? To by napřed museli únosci chtít vyjednávat, jinak není s kým vyjednávat. A kdyby k vyjednávání přece jen došlo a únosci požadovali za propuštění našeho občana dejme tomu 100 milionů dolarů. Zopakuje v tomto případě Miloš Zeman svůj výrok, že "S teroristy se nevyjednává ale bojuje!"?

Takže v podstatě musím souhlasit s Vladimírem Kroupou. Jestliže se někdo dobrovolně vydá do oblasti, kde mu v případě nějakého maléru nebude prakticky nikdo schopen pomoci, je to jeho volba a jeho případný problém.

0 0
možnosti
Foto

J43i63r83k34a 65M19í49č

9. 3. 2015 16:42

Jednou chce vláda udělat něco co by měla, což je pomoci svému občanovi když se pohřešuje v zahraničí a buráci z Horní Dolní zase budou nadávat jak se to zaplatí zrovna z jejich daní a blablabla. Měl byste zamyslet nad tou snůškou blbostí co jste napsal příležitostný herče.

2 5
možnosti
Foto

Vláda tady není od toho, aby vodila za ručičku kdejakého nezodpovědného hazardéra. Je možné, že to vidíte jinak, což vám neberu.

4 1
možnosti
PT

P22e30t88r 46T90o67m57e28k

9. 3. 2015 15:55

Souhlas, je to stejné jako když se někdo nechá naverbovat do cizinecké legie.

3 0
možnosti
JP

Nebo na misi do Afgha - jako tuhle náš Vladimír Kroupa. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Mnoho lidí nemá ánunk o tom, jak je těžké se uživit. Vyšle-li Vás zaměstnavatel na pracovní cestu, tak prostě jedete nebo máte padáka. Tak to prostě v tomto režimu chodí.

0 4
možnosti
Foto

A pokud jste takový tukan, že se necháte zaměstnat od zaměstnavatele, který vás pošla do Libye, pak vám  tam s největší pravděpodobností uřežou palici. Tak to prostě v tomto čase a v tom místě chodí...

4 0
možnosti
Foto

Já zde zcela souhlasím s článkem. Takovéto podnikání podniká každý na vlastní riziko.

Ten unesený, kdyby unesený nebyl, tak zcela jistě nebude přispívat 15% svého výdělku tam na pátrání podobných jedincích.

Čím vyšší je riziko, tím lepší je plat.

6 0
možnosti
Foto

Z info na netu: ,,Value Added Oilfield Services (VAOS) Ltd poskytuje technická řešení podpořené profesionalitou ve funkcích, jako je ocelářském konstrukce, instalace zařízení, elektrické napájení, měření a regulace, potrubí, izolace, ochrana proti korozi a další. Jsme hrdi na poskytování prvotřídní služby na přesných standardů požadovaných našich klientů.

VISION PROHLÁŠENÍ

'' Je postaven na základech důvěry, poctivosti a jednoty jsme stabilní, dynamický a vysoce adaptabilní poskytovatel služeb pro ropný a plynárenský průmysl. Jsme hrdi na poskytování udržitelný a trvalý podporu pro naše klienty, který nabízí cenově dostupné, bezpečné a šetrné k životnímu prostředí řešení. " Nu a tedˇ co, resp. kdo, že? Montér, technik, obchodní zástupce, zprostředkovatel, či finanč. záležitosti, jeho napojení na subjekty v ČSR, atd. Čili vy jistě všechno víte, že. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Snad ještě pro koho tam bylo pracováno, že. Čí že je ta fa, co tam momentálně ,,obhospodařuje" ty vrty, úložiště, či terminály?;-D

0 0
možnosti
Foto

Oni v té Libyi unesli vlastně dva Čechy. Tím uneseným rakouským občanem je prý totiž jistý Dalibor S. z Lince, který je rovněž českého původu a danému pracovišti šéfoval.

3 0
možnosti
PB

Konečně někdo vyjádřil muj dlouholetý nazor! Ještě bych přidal rizikové sporty, motorkáře...

2 0
možnosti