Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Prdlačku Putin, za vše může zavšivená demokracie se svou svobodou, co? Za vše může EU, USA, OSN, Vatikán, Červený kříž, pravdoláskaři a kdo ví jaká ještě pomáhající chamraď, jak se dovídám na blogu. Nebo že by za to mohl blog?;-D

0 0
možnosti

Ne, Putin nemůže za všechno. Nedá se mu moc dávat vina za sestřelené letadlo (i když, malá tam je. Přeci jen, nepokoje vyvolal a udržuje je), nedají se mu dávat za vinu další věci, které mu připisují hysterické reakce pár hlupáků.

Na druhou stranu, Rusko je teď hrozbou světové stabilitě, Putin má za sebou vraždy nepohodlných lidí, Rusko má problémy s mezinárodní internetovou kriminalitou (mám dojem, že je druhé za USA), ... . Jinými slovy, na Rusko tvoří zatraceně pohodlný terč pro ty, kteří si do něj chtějí kopnout, protože udělalo až příliš mnoho věcí, za které si kritiku zaslouží. Akorát, že dříve to byl obchodní partner, kterému všichni lezli do zadku. Teď ohledy padly.

2 3
možnosti
JM

Karmice, pane kolego, vidím to podobně.

Dnes jsem si také přiložil polínko

http://moucka.blog.idnes.cz/c/420728/Americke-valky-stroj-na-penize.html

a dokonce pod článkem vedl vitěznou diskusi tady s panem Ševčíkem, co se tady vyloženě rozjel

1 0
možnosti

Ehm. Vy nevíte co to je dialog. Proto se Vám může zdát, že vyhrajete. Faktem je, že pokud někdo není skutečně tvrdohlavý či natvrdlý, "diskusi" s Vámi vzdá

0 0
možnosti
Foto

Vladimíre, když tak "cherchez Putin". To "la" je ženský člen určitý a Vladimír Vladimírovič není žena. "Cherchez Putin" stačí, k jménům osob se členy nedávají.

Jinak s článkem celkem souhlasím. Žiji v NL a tady je antiruská a antiPutinovská propaganda možná ještě silnější než v ČR. I když v seriózní média píší víc nuancovaně a zmiňují i možnosti, že za něco může třeba i Ukrajinská armáda.

0 0
možnosti
JK

To jste neměl, s tím členem ... ;-(

2 0
možnosti

Divíte se? Po všech těch jeho neuvěřitelných self promotion? Navádění jeřábů bílých na správné trasy migrace, lov tygrů, potápění za amforami, let ve stihačce

Oslaví je 7. října. Magické šedesátiny. Na počest Vladimíra Vladimíroviče Putina, ruského prezidenta, chtějí v Petrohradu uspořádat mítink, v Moskvě v den jeho narozenin symbolicky začne topná sezona.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/putinovi-k-narozeninam-0v4-/nazory.aspx?c=A121001_163611_ln_nazory_Pta

, rybaření, někdy mám strach aby na mě nevyjuknul  z ledničky:-)

Oslaví je 7. října. Magické šedesátiny. Na počest Vladimíra Vladimíroviče Putina, ruského prezidenta, chtějí v Petrohradu uspořádat mítink, v Moskvě v den jeho narozenin symbolicky začne topná sezona.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/putinovi-k-narozeninam-0v4-/nazory.aspx?c=A121001_163611_ln_nazory_Pta Oslaví je 7. října. Magické šedesátiny. Na počest Vladimíra Vladimíroviče Putina, ruského prezidenta, chtějí v Petrohradu uspořádat mítink, v Moskvě v den jeho narozenin symbolicky začne topná sezona. Zdroj: http://www.lidovky.cz/putinovi-k-narozeninam-0v4-/nazory.aspx?c=A121001_163611_ln_nazory_Pta Oslaví je 7. října. Magické šedesátiny. Na počest Vladimíra Vladimíroviče Putina, ruského prezidenta, chtějí v Petrohradu uspořádat mítink, v Moskvě v den jeho narozenin symbolicky začne topná sezona. Zdroj: http://www.lidovky.cz/putinovi-k-narozeninam-0v4-/nazory.aspx?c=A121001_163611_ln_nazory_Pta

3 0
možnosti

Omluva za nezfrormátovaný článek:-/

0 0
možnosti
PR

Ale Hitler taky nebyl blbec........................

1 0
možnosti
Foto

Byl, kdyby nebyl, tak by válku  s tím, co měl v počátku k dispozici, vyhrál...

0 1
možnosti
MN

zel je to tak, ze mnoho politickych ES v USA  trpi stihomamem. Jen si vzpomente na jejich zaklinani se, ze uz nebudou natacet akcni filmy a filmy s podobnou tematikou .. to bylo po zniceni WTC, dnes jich chrli desitky rocne - proc? Inu stale potrebuji svoji verejnost drzet v napeti a dokazovat jim, ze maji sveho McLana, Ramba, Terminatora a ostatni, kteri sami tu Ameriku zachrani pred nebezpecim .. tu teroristy, tu Putinem a Ruskem

2 2
možnosti
JR

J83a32r77a 13R87a80n17k

6. 8. 2014 19:10

Zda se pane Nigrine, ze znate pouze Hollywood, ale existuji i jine filmove spolecnosti, o kterych zrejme nevite, napr. Sundfance, zalozeny R. Redfordem, ale o tom se asi u nas nepise:-)

2 2
možnosti
FS

Nebuďte skromný, Vladimíre. Já se nebojím napsat: 

Cherchez la Kroupa… R^

2 1
možnosti
VT

Ne, tak to nebylo. Jedna paní povídala, že Putin stál opodál za BUKem ;-).

(Jasně, že za všechno, co se teď uděje na Zemi může Putin. To je důkaz, že se stal ředitelem Zeměkoule.)

2 1
možnosti
PV

Kroupo! :-)Vladimíre! Pěkné!R^ Vidím to stejně. Komanči se nám kdysi snažili vymýt mozky, dnes to dělají zcela totožně, snad ještě zapracovali na demagogii. Stejně mám pocit, že jsou to jedni a titíž.... Článek přesný.

5 5
možnosti
FS

Vysočane, oslovujte tady našeho Vladimíra pane Kroupo. Případně pane Vladimíre. Vy nezdvořáku! ;-O

1 0
možnosti